marisol 4 Napisano Novembar 3, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi Zovem se Marko, iz Beograda sam. Iako baš dugo pratim forum nisam se uključivao... Problem me je takoreći naterao da se uključim..nešto ganjam garažu..ništa strašno... Iako mi je cilj fazer, za sad je beverly realnost. Doduše stvarno na njega nemam zamerki. Samo nije motor..a kamoli fazer Ok to je to, pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 3, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 3, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 3, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko. Nas administrator Yoman vozi beverlija a mi ga gotovimo kao da je jedan od nas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Beverly je metroseksualni skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw...beverly ti je kao mercedes...a mecka je mecka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Novembar 4, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan jel se znamo Danijel FAZER . POZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan jel se znamo Danijel FAZER . POZZ Ne znam, ne verujem, ali motor bih prepoznao u milion Hvala svima na dobrodoslici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko! Pusti ove zavidne...vidimo se na drumu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 5, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav & dobrodoslica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobro nam dosao ... Koje si godiste ako si sa Liona ? ??? Znamo li se ? I ja imam beverly .... al i fazera ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobro nam dosao ... Koje si godiste ako si sa Liona ? ??? Znamo li se ? I ja imam beverly .... al i fazera ;D Sad sam video tvoje godiste, verovatno se ne znamo, ja sam '77. Brat Ranko '84, u veljka,pa sesta gimn., mozda njega znas iz kraja. Inace vec smo ti i ja komunicirali na temu garaze na Lionu. Jel si podigao tu garazu ili i dalje trazis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao u ova mali prijateljski svet motorista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Novembar 6, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno sta vozis vazno je da volis motore i to je to.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...