Mina 545 Napisano Jul 7, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na putu ka Shapcu naletela na ovo... Po vidjenom kamion je oduzeo prednost...motorin lezi ispred kamiona, kaciga (jet-ovka) je 2 metra dalje na asfaltu, vozacha nije bilo. Bilo je dosta policije... Evo i dve fotke iz auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 8, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suncan dan, ravan put,.... Ja ne kontam sta ti ljudi rade kad izlaze na put sa prvenstvom prolaza? U sta gleda kad se ukljucuje? Taj moped sigurno ne moze postici famoznih 200 km/h na kojima se svi moto udesi,jel, desavaju. Za ovo bi mu trajno trebalo uzeti vozacku, pa nek gura tacke ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 8, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan "Tamic" je definitivno u vrhu liste neprijatelja... Njegova supersonicna startnost u kombinaciji sa vrhunskim majstorstvom pilota = ubitacna kombinacija...uglavnom po sve druge ucesnike u saobracaju. a da, zaboravio sam i dodatnu opremu u stilu 007...pustanje dimne zavese da se zavara protivnik. Od sve muke okrecem na salu, sa par zacina. Ovakvi prizori su jako cesti, a resenje ni na pomolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Od istog ovakvog tamica pre devet dana nastradao je Zeljko Mostarac iz moto kluba TNT Trebinje. Nalazi se u bolnici u Mostaru sav izlomljen. Razgovarao sam sa kcerkom Zeljkovom prekljuce i kaze dete da se Zeljko polako oporavlja od teskih povreda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ccccccccccccccc,da li je moguce,udarilo ga sunce u glavu,a lubenice treba sto pre na pijac..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 8, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam pre dve god sa motora zajedno sa kumom bas zbog tog tamitja... u pokusaju zaobilaska dimne zastave doticnog i ukljucenih nekih cudnih pokazivaca pravca koji su govorili da ne zna gde hoce... tada sam vozio hondu cm125.. duga pricha.. Poenta je da smo jeftino prosli i da nam srecom dlaka sa glave nije falila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 8, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi, degenerik je degenerik, meni je juče lik uradio isto, gleda u mene i vidi me, ali se uključuje jer ga boli ku**c... samo što sam ja njega uspeo da obiđem, stignem... uf opet se nerviram... idem na bazen - peške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 58 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan cz jedno godinu dana pa posle ce i muvu da propusti iako nema prvenstvo...strasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 8, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Od istog ovakvog tamica pre devet dana nastradao je Zeljko Mostarac iz moto kluba TNT Trebinje. Nalazi se u bolnici u Mostaru sav izlomljen. Razgovarao sam sa kcerkom Zeljkovom prekljuce i kaze dete da se Zeljko polako oporavlja od teskih povreda. Cek bre ? Jel to Mostarac sa foruma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 8, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa novom starom fireblade hondom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se drugar i ja vracali iz NS-a i vidimo na pravcu pre Iriskog polupanu belu pandu sa leve strane i policiju koja nesto slika i razmerava. Lik je zavrsio na kontra strani puta, bukvalno zakucan u banderu levom stranom i na sve to je naseo na neki beden. Nigde nikakvog traga okolo niti drugog vozila. 10 minuta smo vecali kako je dospeo tu? Propast sta se desava na putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 9, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trkali se kornajaca i puz. Ovaj u kamionu ga je video,mogu da se opkladim, ali od usijanog zelenog shporeta i sedenja u njemu,umislio je da je brzi od nesretnog motoriste. Kapiram i da motorista nije otpustao gas misleci da ce ga zeleni djavo propustiti i da ga je video.Moguce da je motor isao skroz desnom stranom,nekako ko da je jurio cosak kamiona.Veliki je trag kocenja motora ako je to njegov trag.Po slici,mogao je iza kamiona.Strah,bremza.....pogresna procena...... Zelim brz oporavak kolegi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...