Nenad R 3 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nenad jedan od ljubitelja dvotockasa.Rastao sam u okruzenju u kom su dvotockasi bili jedno od osnovnih prevoznih sredstava. Moja ljubav prema motorciklima pocela je da se razvija jos u ranom djetinjstvu cemu je najvise doprinio moj djed pricama o njegovim motorima bjanki i djilera. Moja prva samostalna voznja bila je na starom puhu pedeset kubika iz sezdesetih godina.Kako je raslo iskustvo od oca dobijam skuter honda koja me je jedno ljeto dobro osuncala. Moja vjestina voznje dvotockasa je formirana vozeci ocev Moto Guzzi V35(vojna verzija),falkone 500cc kao i BMWR50/5.(i dan danas su u ocevom vlasnistu :-))) Moj prvi motorcikl je bio Kawasaki GPZ500s kojeg sam vozio jednu sezonu da bih za drugu sezonu kupio Suzuki GSXR 750 Srad (97 god) kojeg i danas vozim. Svima vama sadasnjim i buducim vozacima dvotockasa zelim puno srecnih i bezbjednih kilometara.Pozdrav Nenad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...