marko_bg 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje li neki aditivi koje vredi sipati!? Nesto slicno kao kod automobila sto ima. Jel neko koristio i kakva su iskustva i naravno okvirne cene i mesta gde ima da se kupi. Ja nisam dvotockas (vozim samo bicikl), a ovo pitam jer ce biti kao neka vrsta poklona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 3, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe za tim, samo mozes da napravis problem sa kvacilom. Dobro ulje i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Jul 3, 2012 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvi aditivi nisu potrebni. Kad bi birao poklon, najvise bi voleo da mi neko pokloni vaucer za sipanje goriva, mnogo vise nego aditiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za poklon onda uvek dobro dodje sprej za lanac npr. MOTUL off road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_bg 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slusam dalje predloge. Mora biti nesto za navedeni motor, a opet da je poklon tj. da ima tu formu E sad mozda neki gadget ako uopste postoji, ili nesto tako za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 4, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje li neki aditivi koje vredi sipati!? Nesto slicno kao kod automobila sto ima. Jel neko koristio i kakva su iskustva i naravno okvirne cene i mesta gde ima da se kupi. Ja nisam dvotockas (vozim samo bicikl), a ovo pitam jer ce biti kao neka vrsta poklona. Što se tiče aditiva za ulje to je zaista nepotrebno, ali postoje aditivi za gorivo koji čiste garež i prljavštinu iz celog sistema kuda gorivo prolazi... Ljudi koji ga koriste su prezadovoljni sa njime (Castrol, Wurth ...) Ja planiram isto da ga sipam i isteram garež i prljavštinu iz agregata. Ako je za poklon možda vidi nešto za vozača (tu ti je izbor mnogo veći) letnje rukavice, okovratnik koji može da se nosi kao i kapa (ne znam kako mu je pravi naziv ali je vrh stvar), sprej za čišćenje kacige, za čišćenje vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Jul 7, 2012 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe za tim, samo mozes da napravis problem sa kvacilom. Dobro ulje i teraj. A jel bi valjalo sipati ono Wurthovo sredstvo za ciscenje unutrasnjosti motora kada se menja ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 7, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta to od 300ml? I kako se tacno koristi Jel se pri zameni sipa u zagrejano ulje svih 300ml... ili se prvo ispusti ta kolicina ulja koja ce se dosuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Košta oko 500 dinara. Ja sam ga kupio ali ga još nisam isprobao. Zašto? Zato što mi je drugar koji radi u radnji autodelova rekao da ga ne probavam ako baš nemoram. Kaže da od njega hoće da počne da curi na zaptivačima koji drže pre njegovog korišćenja ali nisu baš u najboljem stanju. Tj. nisu novi. Tako da sam se odlučio da ne probavam. Ne bih voleo da zbog toga moram da se upuštam u neki veći posao. Hteo sam i u auto da ga sipam pa sam odustao. Što bi se reklo medveđa usluga. Sipaš novo ulje i gas. Ako hoćeš da ga ispereš promeniš ulje posle male kilometraže i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...