nikolanixy 174 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan E ovako od skoro imam gore navedeni motor i vidim da na forumu nema ništa o njoj o diversion da al o ovoj ne pa sada recimo interesuju me vaša mišljenja iskustva itd,gde naći delove. Evo moja zapazanja motor dosta potezak sa losim kocnicama al ne toliko losim Onda u krivine nemogu nikako da se dogovorim sa njim sviđa mi se što se moze voziti u petoj i na 60km/h i na 160km/h snage ima dosta itd itd E sad interesuje me gde mogu naći set za repariciju prednjih klesta i gore pumpe znači trebaju mi gumice za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iz 1983. XJ 900 31A, ima tu stotinak konja, ko životinja prihvata gas bez obzira da li sam sam na njemu ili su montirani koferi i supruga. Što se tiče ulaženja u krivine, isprva sam se navikavao, sada uživam (koliko meni treba)! Ima par nevolja oko tog nesretnog sistema prednjih vila, ali ću to sve da poiozbacujem. Pravi motor, stara propa, svugde metal, malo plastike. MAD MAX! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan moja je 92 a ja sam prvi vlasnik i prva registracija 2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...