Praga 0 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se mnogo u skutere pa ako moze pomoc, imam Peugeot Elyseo 50 cc, nece da vuce uzbrdo ide ide i odjedamput pocne da gubi snagu i da usporava npr. ako je duzina uzbrdice 100m, 30 metara vuce normalno i onda pocne odjedamput da gubi snagu pod punim gasom. Po ravom nema nikakvih problema. Da li moza neko zna sta je u pitanju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri mu kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 30, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je membrana karburatora pocepana, imao sam i ja takav problem na mom skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dali si menjao auspuh? Meni se to desavalo na gileri runner kada sam promenio auspuh skroz izgubi snagu uzbrdo stanem par sekundi i o5 podje i uspori i stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Praga 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se razumem u skutere nedavno sam ga uzeo, otici cu do majstora pa cu videti o cemu se radi. Nadam se da nije nista strasno. Javicu sta je bilo. Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Praga 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod majstora, problem je bio u prelaganim rolnicama, i usput sam promenio neke 3 da ih tako nazovem matice u obliku slova U iznad rolnica, malo su se olabavile. Za sada je sve ok ali ga nisam maximalno istestirao, sutra cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jul 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu to slovo U bili klizaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Praga 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, sad sam proverio na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Praga 0 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istestirano maximalno i sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...