arnyman 1729 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iz naslova sve jasno, treba mi donji trougao za neku zajebanciju, apsolutno mi je nebitno u kakvom je stanju, samo da je ona osovina zdrava, da nije kriva i da je navoj koji steže za gorni trougao dobar. Aktuelno 10tak dana, toliko sam još u BG, poslje će mi poštarina bit skuplja nego da sad uzmem kompletne ispravne trouglove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 28, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan imam za zzr 500..Cena 10e...Pozzzzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ripper 2 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne pasuje od zzr a imam ja od gpx a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 25e 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan 25e 0641980814 Jel to za kompletne trouglove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan 30 e gornji i donji pravi kao strela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi meni je glupo da dam 25-30Eura za ispravne trouglove koje ću da izrežem i bacim u kantu. Em je šteta, jer nekome mogu trebat ravni trouglovi, em je meni bacanje para jer mi treba samo osovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koja osovina? sto prolazi kroz ram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam da je zavarena, zato i tražim neke štetovane trouglove, jer joj nema povratka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ona se uvek i iskrivi. 25e i nije neka cena. izracunaj samo koliko ti treba para da kupis materijal i da je napravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ognjenr 0 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan arnyman Poslao sam ti poruku a ti neces ni da odgovoris..korektno nema sta.Havarisani potpuno si upravu.meni coek nuti za srada za 30eura ima li dje jeftinije,a jedan mi je nudio 15eura za komlet trouglove od gpz 500s i jos me pita kakv je lezaj.Tako sam ga slatko poslao u tri lepe...izvinite za of Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan arnyman Poslao sam ti poruku a ti neces ni da odgovoris..korektno nema sta Poslao si mi poruku u 23:27, ja sam ti odgovorio u 23:55, odgovor na moju poruku nisam dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...