BRCHA 79 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Yamahu R1 od 2004 godine pa mladje...placam samo u kesu! nadjite mi nesto prijatelji moji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Cccccc....jos se nisi opametio... Mani se toga bre...sta ce ti 1.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gsxr 1000 K4 da li te interesuje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 27, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gsxr 1000 K4 da li te interesuje??? zar nije K3? koliko ga sad ceniš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan samo R1......znam da nije najbolji i najkvalitetniji al je meni najlepsi! ajde ako naletite na nesto ostavite ovde pa da pojurim...prodje leto bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Nema za njega tisucica.....prvo malo 600 da seuvoza..... Opet pametujes... Sa one ponike odmah na R1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ) kazu,jebes motor koji ne moze 3 glave salim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma lazu dripci bre... Nikako da sretnem onog druga sa zuto crnom jedinicom sto sam ti rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan eee...Leki Leki....vidis gde sve trazim pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije dogorelo da se ženiš??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha.....koja crna zenidba Leki nisam znao da si i ti ovde! Vidim poznat mi motor,i nick name Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 28, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja sa foruma prodaje crnu R1 u jako dobrom stanju. On je vozi par godina i nije mu jedini motor u garazi. Potrazi je u oglasima ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gsxr 1000 K4 da li te interesuje??? zar nije K3? koliko ga sad ceniš . 4000 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan dal je bio neko u aleksincu da vidi onaj bordo r1 2005 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Trougao nije od r1.uporedite na internetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan kečigaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan koji trougao? meni je nesto sumnjiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan a jel gledao neko ovaj iz bg-a isto bordo,sto trazi 5700? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan a jel gledao neko ovaj iz bg-a isto bordo,sto trazi 5700? Ako sam skapirao ta R1 2005 je 5700?! Mnogo bre! Pogleda oglase na brzaka i vide dosta R1 za manje pare. Jel si ozbiljan u kupovini? Kupices ono sto si naumio pa se sam bori sa mašinom. Sto bi rekli "sam si isk'o što si navrać'o u disko" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan znam da mnogo trazi...al kontam da ce oboriti cenu. mada ovde ti je rizik kupiti takav motor jer retko ko ima sve papire...il se vodi na njegovog zeta koji je u austiji ili on ima ovdascenje a vlasnik je umro i tako te price....a oni u stvari skinuti sa osiguranja i na poternici inerpola imam pare samo cekam da nadjem neki sa regularnim papirima i da valja!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ) kazu,jebes motor koji ne moze 3 glave salim se :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.amss-cmv.co.rs/formaprovera.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan LEKI DAJ NADJI ONOG ORTAKA PA GA PITAJ ZA R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...