Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2-3 vikenda, subota vece je bilo, bilo lepo vreme a mrzelo me da idem u grad, pa sam se vozikao motorom tu po gradu, pravio krugove itd, na uglu jedne ulice zaustavi me pandur, imao sam sve, cak i prvu pomoc i prsluk, oprema full, p.s. ovo je malo mesto, maltene svi svakoga poznajemo, i odlicno znaju da imam sve, i kazem ja dobro vece, gospodin milicajac uzvrati i kaze, sidji sa motora, a ja krenuo isprave da mu dam, ja sidjem, skini kacigu i dodji ovamo, ja uradim, okrece se covek vadi iz gepeka ono cudo da mi meri promile alkohola u krvi, nisam mogao da izdrzim a da se ne nasmesim onako ironicno, i u afektu kazem, ali ja ne pijem, cak ni ne pusim, dobijam odgovor "vi sto ne pijete vi ste najgori" ok odradim ja to, naravno pokazalo 0. Ne bi tu bilo niceg nenormalnog, da me isti taj gospodin nakon sat-sat ipo vremena nije opet zaustavio i terao opet da duvam, sta reci?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi... vezano za taj alko test ima jedna prica... naime sve one sisaljke koji se potrose a pokazu se negativne policajci placaju... nisu nesto skupe ali kad se nakupe... tako se jednom prilikom moj prijatelj vracao sa svadbe a posle toga svrnuli i do Guče... krenuli ka Beogradu zaustavlja ih patrola i ide komunikacija: dobro veče, vi to sa svadbe da bili na svadbi, svratili malo i do Guče da vidimo trubače pa lagano kući da li se nešto pili? ne, ne pijem alkohol dobro, ajmo mi da uradimo alko test nikakav problem alkotest pokazuje 0.0 i naravno policajac traži još jedno testiranje drugar i to uradi ali kada mu je ovaj i treci put tražio da uradi test, drugar mu kaže "a jesi me provalio.... jbg znam za foru, pijan sam ko bulja a ti mi ne možeš ništa pošto sam pristao na alko test ne smeš da me vodiš na analizu krvi :P " i onda su tu duvali još jedno 15-20 čepića dok nije došao stariji kolega koji se negde izgubio i pita šta je problem pošto mladji skače pola metra od zemlje i peni... drugar zamoli da se mladji pandur skloni i starijem kaže "vidi prvi je počeo, lepo mu kažem stvarno u životu nisam ni probao alkohol, jednom, drugi put al treći put i meni dopizdilo,.." stariji mu vrati dokumenta uz "srecan put i pažljivo vozite" dok je mlađi i dalje urlao kako je pijan i slicno... kad si regularan lako se igrati sa njima... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, e nek ga je zajebo, ali opet, situacija je drugacija, taj "gospodin" me je i pre toga zaustavljao vec i legitimisao par puta, i poznaje me odlicno, u civilu mi se i "javlja" kad me sretne, mozda mu je bilo dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 26, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda si mu simpatičan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan znaci definitivno te muva,a ti mrtav hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 26, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te je opipao, tj. pretresao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 26, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te je opipao, tj. pretresao? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 26, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da li te je opipao, tj. pretresao? Nije me opipao i pretresao ali mi se smeskao mnogo p**erski Možda si mu simpatičan. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 26, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan O nije to nista, pre neko vreme se parkirali na 100m od moje kuce, a ja nema gde nego pored njih. Taj dan sam imao dosta obaveze, i par puta sam se vracao kuci. Ajde prvi put me zaustavise, to je ok, drugi put i da razumem ali kad su me treci, cetvrti i peti put zaustavili sve se iznervira. Na kraju peti put kad me zaustavili, taman kad mi onaj rece "Dovidjenja", ja njemu "ajde vidimo se za 10min". Mislim da me je cuo, jer sesti put kad me pokusao zaustviti, kad me video izbliza, samo mahnu palicom da nastavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 26, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, e nek ga je zajebo, ali opet, situacija je drugacija, taj "gospodin" me je i pre toga zaustavljao vec i legitimisao par puta, i poznaje me odlicno, u civilu mi se i "javlja" kad me sretne, mozda mu je bilo dosadno Posto ti se javlja kad nije na duznosti postoji mogucnost da je tog dana imao kontrolu (tj. prepostavljani posmatra sta se desava) ili moze zna da moze da naidje kontrola... Mene je drugar pisao, kaze "daj da napisem pa idemo posle u kafanu placam klopu, jbg bolje nego da izgubim posao"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 26, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa il su senilni il namjerno .ebu. Mene su u HN zaustavili jednom, da provjere jel imam sva dokumenta i poslje toga nisu me ni jednom zaustavili dok nisam kupio integralnu kacigu, zaustavlja me tada traži dokumenta i da skinem kacigu, čim je skontao ko je bilo je "a to si tiiiii, pa što ne kažeš, aj vozi". Možda mjesec dana kasnije zaustavlja me isti i kad sam se već skoro zaustavio "a ti si, ajde vozi, nisam te poznao ispod kacige". On je jedini koji me je zaustavio više od jedanput, a inače imaju nalog za pojačanu kontrolu motociklista jer mnogi u HN voze bez vozačke i nisu registrovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 26, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, e nek ga je zajebo, ali opet, situacija je drugacija, taj "gospodin" me je i pre toga zaustavljao vec i legitimisao par puta, i poznaje me odlicno, u civilu mi se i "javlja" kad me sretne, mozda mu je bilo dosadno Posto ti se javlja kad nije na duznosti postoji mogucnost da je tog dana imao kontrolu (tj. prepostavljani posmatra sta se desava) ili moze zna da moze da naidje kontrola... Mene je drugar pisao, kaze "daj da napisem pa idemo posle u kafanu placam klopu, jbg bolje nego da izgubim posao"... To za kontrolu znam, ali i to se vidi, kad god imaju kontrolu stoje jos jedna kola "republicke policije" i kontrolisu ih sta rade, ali kako god zna da imam sve, nikad nisam divljao, a i video je da nisam pio, cemu opet zaustavljanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 27, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti sledeći put kaže "dobar dan" kad nije na dužnosti, na finjaka ga naduvaj. Ili, idi kod njega na vrata pet puta za redom i poželi mu dobar dan. Valjda će šesti put ukapirati. Ili mu piši prijavu za maltretiranje. Pošto ste mala sredina, i njemu se isto vata kao i tebi. On tebe zaustavlja, ti njemu prijavu svaki put. Pa gledaj da imaš više živaca od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti sledeći put kaže "dobar dan" kad nije na dužnosti, na finjaka ga naduvaj. Ili, idi kod njega na vrata pet puta za redom i poželi mu dobar dan. Valjda će šesti put ukapirati. Ili mu piši prijavu za maltretiranje. Pošto ste mala sredina, i njemu se isto vata kao i tebi. On tebe zaustavlja, ti njemu prijavu svaki put. Pa gledaj da imaš više živaca od njega. Lepo ga ti savetuješ,posle prve prijave svaki pandur bi ga zaustavljao pa čak i čistačica iz SUP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 27, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti sledeći put kaže "dobar dan" kad nije na dužnosti, na finjaka ga naduvaj. Ili, idi kod njega na vrata pet puta za redom i poželi mu dobar dan. Valjda će šesti put ukapirati. Ili mu piši prijavu za maltretiranje. Pošto ste mala sredina, i njemu se isto vata kao i tebi. On tebe zaustavlja, ti njemu prijavu svaki put. Pa gledaj da imaš više živaca od njega. Mozda si i u pravu ali... Nije problem nikakav nisam se ja razbesno zbog "izivljavanja" ko ga j, ali mi samo nije bilo jasno cemu to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ga ti savetuješ,posle prve prijave svaki pandur bi ga zaustavljao pa čak i čistačica iz SUP-a I šta onda? Kad ima sve mogu da mu duvaju naročito čistačica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 27, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan I šta onda? Kad ima sve mogu da mu duvaju naročito čistačica... samo da nije neka matora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Kad nekom dobronamerno daš savet a on te ismejava mogu da mu poželim još dva duvanja kod istog pandura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 27, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Malo sale nije na odmet, nisam imao nameru da ismejavam nikoga, narocito nekog ko je dao nekekav koristan savet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...