svestenik 193 Napisano Decembar 30, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, svidja mi se ovaj motor na papiru, ali kakav je u praksi ? Dobijam utisak da je polozaj sjedenja vise sportski nego touring, pa se bojim da nije udoban za duze voznje ? Zamolio bih bivse i trenutne vlasnike ovog motora da daju svoj komentar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan evo imas kod mene u garazi,danas pazario r1100rt,nije BAS moj ukus al jbg Bokilicu, prodjose 3 godine od kad si ga kupio. Nisi se bas nesto navozao njime.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 14, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Od skora ponosni vlasnik 95 god u pitanju pre toga samo japance vozio zadnji 5 god VFR,probao sam neobavezno motor i tu je bilo sve reseno morao sam da ga imam posto zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 5, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ! To je od Marka oz Trstenika . Našao ga je...svaka mu čast. Naka je sa srećom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Octobar 5, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ! To je od Marka oz Trstenika . Našao ga je...svaka mu čast. Naka je sa srećom ! jeste od njega juče ga je dovezao kod mene.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 14, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Povratak RS-a na scenu je prošao nekako isuviše nezapaženo na forumu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 14, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice aktuelan za 10 godina kad ga mognemo kupiti polovnog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Strasna makina..sinoc sam je jurio po mobile.de da vidim cene...mislim da je bila ljubav na prvi drugi pogled... Ima blizu mene u Njegosevoj kod Kalenca neki komsa, retko je tu ali kad se pojavi ima uvek novu nalepnicu novog dela sveta u kome je upravo bio. Nema vise praznog mesta na plastikama i koferima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan http://prntscr.com/kz8cnt Imacu ga jednoga dana,ako se ne proda mozda i ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 9, 2019 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Preleteo Evropu letos sa njim. Sve je ppdesivo apsulutno sve, moze cak i lagani makadam sa odgovarajucim gumama. Ekonomican ,udoban,pouzdan.... Jedino tezak do bola. Kome ne smeta , za male novce da se navoza sa osmehom na licu. 1998god 20 godina ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Februar 9, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 9, 2019 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj, moj savet. Za razumniji novac, tesko da ces naci bolji bmw boxer. + sve sto ide abs, itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 9, 2019 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepih km , za tri sezone. Zastita od vetra kise, vrhunska, polozaj ergonomija podesiv do savrsenstva. Potrosnja 5-6l. Abs znaci zivot, pogotovo na hladnom mokrom planinskom putu. Grejaci rucica po hladnom danu , ko budali samar. Motori novi i novije generacije , sada dobijas ju funkcije koje ovaj 20to godisnjak ima. Bas sam gledao Tracer Gt. Hvale ima g.rucki, podesiv vizir itd itd. Navedeni motor ima tracion control, protiv proklizavanja. Jedina funkcija koju Rs 1998 nema. Mada sa svojih 90ks i 269kg non stop si u rain modu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Februar 9, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Jos u crnoj boji ,di lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Mart 8, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim K1100RS, razmišljao sam i o kupovini R1100RS ili R1150RS, ali ih je po malim oglasima na BiH tržištu bilo samo bez ABS-a, a uvoz nemoguć jer ne zadovoljavaju min. Euro 3 norme za ispušne plinove. Druga stvar koja me prepadala je što je i na 1100 i 1150RS ugrađivan onaj katastrofalno loš ABS koji se stalno kvari, a opravka košta kao svetog Petra kajgana (i onda se opet pokvari). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Mart 8, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @FFBikerSar Ja sam se u BMW Tomić u Mostaru raspitivao i dobio odgovor da R1150 (R, RS. RT) od 2002 pa na ovamo mogu da dobiju homologaciju i da se carine i registruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Mart 8, 2019 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što prodaje K1100RS ako ima manje od 350 000 na satu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Mart 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji sam kupio prije 2 godine imao je 60.000, ako je vjerovati da kilometraza nije vracana. Ali ga je vlasnik (iako mehanicar za helikoptere u BiH vazduhoplovstvu) jako slabo odrzavao, motor je bas bio zapusten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...