Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 20, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ли се уместо ових жица могу користити оне жице за грубо прање шпорета? Оне су доста гушће од ових овде? Operi dobro te zice benzinom i vrati gdje su bile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Кад бих вам речима описао шта се крије испод поклопца вентила, небисте ми веровали!!! Ово пишем са посла, али кад стигнем кући послаћу вам слике на мој начин па ћете просудити сами... Још сам под утиском... Ајде дај слике да видим ста су још оправили "мајстори". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan 2000 EUR? E баш си ме добро насмејао! Само, нисам ја те среће... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ајде дај слике да видим ста су још оправили "мајстори". Пази сад... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Најзад да скинем ланчаник: Није био дубоко заварен: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan После брушења мало чекић, лагано мало шрафцигер: и ево га: Њ. В. Ланчаник... Само су ипак успели да упропасте навој на осовини: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Пошто сам потврдио још једну компликацију за коју сам се потајно надао да ћу је избећи, идемо даље... За обраду слика треба мало времена зато молим за мало стрпљења... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Да видим има ли изненађења испод поклопца вентила: Да ли сте спремни? У реду, идемо у авантуру: Да ли је нормално имати овакве трагове на бреговима? Чини ми се да није: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan На држачима издувне брегасте било је опет слободне интерпретације али за уметнички дојам 0 (НУЛА) к'о врата: Ланац толико затегнут да сам га једва могао притиснути 1-2мм максимално: Мислим да му ова вођица и није баш неопходна, с'обзиром колико је натегнут: Треба ли то овако? Да ли је то нормално? Оно, бар су сви држачи брегастих осовина на свом месту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Кад сам већ ту, баш ме занимало време отварања вентила... Подесио сам "Т" ознаку 1. и 4. цилиндра са ознаком на статору (беше ваљда тако ): и замислите, ознаке на брегастим дођоше на место: Ваљда нисам погрешио... Такође се поклапа и стрелица бр. 1 са ивицом главе а стрелица бр. 2 показује на горе, баш како треба: Растојање између стрелица бр. 2 и бр. 3 је тачно 20 "осовиница", што је беше правилно : Ово је једна од ретких ствари које су направили како треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Уклањам натегач ланца: Прво треба одконтрирати и полабити овај шраф који натеже ланац: затим одвити и два шрафа који га држе. Ради: Куглица ипак није направила велико оштећење: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Сад приметих и ове ознаке на обе брегасте: А ову усисну брегасту су ваљда гребале мачке: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan На месту где сам хтео да поставим клешта која треба да држе брегасту док је ослобађам већ постоје трагови: Изгледа да неко пре мене није чуо за крпу: али шта је пар огреботина у поређењу са осталим!? Радно место: Мало пишем и сликам: Мало радим: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Држаче брегасте обавезно одвијати дијагонално: Леп пример невероватне људске домишљатости... Где је граница глупости!? Има ту и имбуса: Има имбуса али нема навоја: Погледајте само шта сам одвио са 4. шрафом? Само да напоменем да нисам ја извалио навој...: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti tragovi na bregastoj meni deluje kao da su mogli nastati jedino od nekog metalnog opiljka koji se nasao izmedju plocice i brega i bio tu utisnut par sekundi? Da je bio rad na suvo, drugacije bi izgledalo, potrosenije da se tako izrazim... P.S. Jos da nije bio u "fazi" onda stvarno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovo, i uvek pomislim da ne moze gore...kad sleduje iznenadjenje. Neka ti je Bog upomoc, a onima koji su ovo radili, neka se vrati barem duplo vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan А испод држача триста чуда!? Рисеви: а Бога ми, и кучине: којима су спречавали да цури уље на ову рупу (коју су па опет ОНИ сами направили): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Шта рећи а не заплакати од муке, брегасту су ваљда папагајкама окретали па отуда огреботине. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Стрпљења другови, СТРПЉЕЊА, јер још нисте ништа видели... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Шта рећи а не заплакати од муке, брегасту су ваљда папагајкама окретали па отуда огреботине. Ма јок, штеловали вентиле чекићем, и то барозом... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bregasta plava koliko je bila ugrejana od rada na suvo!!!! A naravno lezajevi od toga fino stradali! Zaista mi se cini da su kolege koje su predlozile onaj agregat, potpuno u pravu! Izgleda nazalost da ce ovde trebati bas dosta vitalnih delova, koji se nece lako naci a i kad se ndaju, bice paklena cena! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 20, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan А ову усисну брегасту су ваљда гребале мачке Да, специјалне индустријске јапанске мачке, уско стручне за чекирање брегова икључиво усисних брегастих ради бољег подмазивања налегајућих површина. Свака ради у пару са припадником рода Hommo Sapiens, који најлакше и у најгорој мери може да је разбесни у потребном тренутку. Тада она својим канџама наноси потребне канале. ПС Постоје и друге, специјализоване за хоновање цилиндара... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Опет један "њихов" шраф. Знао сам да то неће изаћи на добро...: и није: опет исто срање... Мислим да ове брагасте могу да бацим: Измерићу их кад их скинем, али на око не обећавају. Погледајте само колики опиљак метала је био на шрафу: Није ни чудо што су брегасте изрисане... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ево још једног доброг: Држач брекасте "А" је бољи од држача "Б" а и брегаста испод њега изгледа здравија: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan "Добри" брегови: Мислим да ова брегаста више није за употребу (други и трећи брег). Јако сам притиснуо ланац и отпустио клешта. Издувна брегаста је ипак одскочила, тј. одбациле су је опруге вентила: Уље које је остало испод брегасте је било толико густо да га је шприц једва вукао, али једва: Наизглед све у реду са овом сликом. Ок, да вам мало повећам: Е, ТУ САМ ПУ'КО!!! То вам је исто као кад хирург заборави маказе и 3м газе после свог посла... :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...