ripper 2 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzeo stranca gpza pa bih ga prepakovao u moj blok. dajte ponude da vidim dali da prepakujem ili da carinim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije puno s obzirom na obim posla. Pretpostavljam dihtung ispod glave je jedina dodatna stavka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Jun 20, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nikoga, javi se pa cu ti preporuciti dobre i sigurne majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurne i diskretne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, a kako isprepakivati ovo? http://www.polovniautomobili.com/oglas2270729/triumph_spiedfoor/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ripper 2 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... znaci doteram motor,ponesem blok,skines,napakujes upalis servisiras karbove narucis mi ti dihtung glave zamenis gumice ventila i iste nastelujes... koliko bi me kostala ta zaje.ancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, a kako isprepakivati ovo? http://www.polovniau...umph_spiedfoor/ То никако јер између осталих пише и ова реченица: .Bez previse i suvisnih pitanja u vezi cene i u vezi stranca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i kazem kako isprepakivati. Ono, jedan slupan, drugi ceo... To je bila sala na temu koju necemo razvijati na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... znaci doteram motor,ponesem blok,skines,napakujes upalis servisiras karbove narucis mi ti dihtung glave zamenis gumice ventila i iste nastelujes... koliko bi me kostala ta zaje.ancija? Sa delovima,,ulje filteri,e to je 250e.dihtunzi i ulje je 80e,plus karbovi.gumice isto 2e komad,itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ripper 2 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... znaci doteram motor,ponesem blok,skines,napakujes upalis servisiras karbove narucis mi ti dihtung glave zamenis gumice ventila i iste nastelujes... koliko bi me kostala ta zaje.ancija? Sa delovima,,ulje filteri,e to je 250e.dihtunzi i ulje je 80e,plus karbovi.gumice isto 2e komad,itd itd bolje hajabusu da sam uzeo da sredjujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... znaci doteram motor,ponesem blok,skines,napakujes upalis servisiras karbove narucis mi ti dihtung glave zamenis gumice ventila i iste nastelujes... koliko bi me kostala ta zaje.ancija? Sa delovima,,ulje filteri,e to je 250e.dihtunzi i ulje je 80e,plus karbovi.gumice isto 2e komad,itd itd bolje hajabusu da sam uzeo da sredjujem... Pa da jesi trebao bi da dodas jos koji dinar.....nisi valjda ocekivao da ce sve to sto si nabrajao kostati 100 evra bokilic ti dao sasvim realnu ponudu a ni kod nas ti nebi bilo povoljnije mozda cak i skuplje jer bi mi odneli glavu na masinsku obradu da oni zamene teflone i uslajfuju ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ripper 2 Napisano Jun 23, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100e ti pakovanje iz bloka u blok... znaci doteram motor,ponesem blok,skines,napakujes upalis servisiras karbove narucis mi ti dihtung glave zamenis gumice ventila i iste nastelujes... koliko bi me kostala ta zaje.ancija? Sa delovima,,ulje filteri,e to je 250e.dihtunzi i ulje je 80e,plus karbovi.gumice isto 2e komad,itd itd bolje hajabusu da sam uzeo da sredjujem... Pa da jesi trebao bi da dodas jos koji dinar.....nisi valjda ocekivao da ce sve to sto si nabrajao kostati 100 evra bokilic ti dao sasvim realnu ponudu a ni kod nas ti nebi bilo povoljnije mozda cak i skuplje jer bi mi odneli glavu na masinsku obradu da oni zamene teflone i uslajfuju ventile. aj iskuliraj malo sa tim :lud: to sam sebi komentar dao a ne bokilicu. vrhunski majsotru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...