Jump to content

Moto Zajednica

Honorarno angažovanje

Recommended Posts

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

O čemu se radi: do 2006 sam bio prilično aktivan u video produkciji, i do tada sam uradio nekoliko većih projekata. Na leto 2006 sam upisao FDU u Beogradu i zbog velikih obaveza na istom nisam imao dovoljno vremena da se posvetim samo poslu. Posle 4 godine studija i napokon završenih predavanja imam vremena da se posvetim radu. Neke od firmi sa kojima sam sarađivao su VAMP international, Alliance One international, DPA, Verano, Red Bull. Tokom ESFS 2008 Milče Mančevskog 2 od 33 kratka filma proglašena najboljim, radio sa rediteljkom Štefi Nidercol.

Zainteresovan sam da radim snimanje i montažu slike, režiju i organizaciju promo materijala, dokumentarnih i namenskih filmova, eksperimentalnih filmova, video spotova, itd. Po potrebi mogu angažovati i snimatelje i dizajnere zvuka, kao i animatore koji bi radili sa mnom u timu. U predprodukciji mogu asistirati idejama i iskustvom, nalaženje finansijskih sredstava prepuštam drugima.

Cena je varijabilna i formiram je po obimnosti, hitnosti i kompleksnosti projekta, kao i predefinisane odgovornosti i angažovanja.

CV na zahtev saljem na mail samo ako je u mailu navedeno ime, prezime, broj mobilnog telefona i e-mail kontakt osobe, kratak opis projekta i njegove trenutne faze, sa predlogom na kom bih mestu bio angažovan.

kontakt:

predrag.jelenich@gmail.com ili PM ovde na forumu. Ako imate dodatnih pitanja slobodno posaljite poruku na neku od navedene adrese.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja