CrazyCat 149 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam angažovala sve prijatelje, poznanike i ostale ljude dobre volje da mi jave ako ''načuju'' da postoji neko slobodno radno mesto, došao je red i ovde da se požalim Moje radno iskustvo: *6 godina rada u turističkoj agenciji na prodaji aranžmana, asistenciji kod izrade istih, kreiranje đačkih ekskurzija, prodaja prevoznih karata, asistencija putnicima kod izrade viza, blagajnički poslovi, plaćanja dinarska i devizna, interno knjiženje i priprema dokumentacije za knjigovodstvo... *3 godine iskustva na poziciji asistent montažera, priprema sirovog materijala za montažu, manje izmene u montiranim materijalima (mogu i sama da odradim montažu ali s obzirom da sam amater to traje malo duže nego što bi trebalo ), priprema materijala za emitovanje i opet onaj administrativni deo kao i na prethodnom poslu. Honorarno radim titlovanje serija, filmova, dokumentarnog programa. - Dobro baratam engleskim jezikom; - Odlično se snalazim u svakodnevnom radu: Windows OS, Microsoft Office paketom,Internetom; - I solidno poznajem sledeće programe: Adobe Acrobat Professional, Adobe Premier Pro, Mac OS, Final Cut, MS Access. Ako neko ima poslić za mene ili zna nekog ko ima...... Ma znate već kako to ide u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Avgust 24, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim! Turistički radnik našao posao (tj posao našao mene), ne u turizmu ali bitno je da se ne dangubi. Tema ostaje otvorena i dalje za slučaj da neko ima bolju ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 24, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A kako da znamo sta je bolja ponuda??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Avgust 25, 2012 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veća plata i bolji uslovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...