vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, bas sam se zagledao u Hornete i teorijski mi se jako svidjaju, ali nikada nisam seo na horneta i niko u mom okruzenju ga nema. Da li ima neko ko bi hteo da mi da svoj da provozam po Novom Beogradu, bukvalno 5 min, samo da "osetim" motor. Pucam prvenstveno na one starije iz generacije 02-04, ali moze i van tog okvira. Ja onda vodim npr na sis, da vratim 5 minuta zadovoljstva Temu cu videti da zakljucam da je ne bi odgovori stavljali na vrh, da konstruktivnije teme ipak dodju do izrazaja, a vi pisite na privatne poruke. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duracell 3 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ja prodajem svog Horneta i voljan sam da ti dam "krug". Zanima me sta si do sada vozio i, ako si ozbiljan kupac, do koliko novca si spreman da izdvojis za Hondu. U pitanju je 2002. god., prva registracija 2003., sutra ce biti registrovana, redovno servisirana i dosta dobro ocuvana, zute boje... Ja sam se primio na novu Hondu 700nc pa razmisljam da zamenim. Ako si voljan, javi se 063/295-468 Vidan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aj mi pusti cenu i fotku ako mozes na PP. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...