sasaTNT 1 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo drugari... zanima me da li je neko uzeo gumu ove marke HEIDENAU ili zna nekog ko je vozi kako se ponasa na hladnom i mokrom asvaltu. mislim da je bolje kupiti nju nego neku polovnu ili neku starijeg datuma. ispravite me ako gresim. i dajte neku preporuku .. hvala vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Jun 10, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo forum imas bas dosta stvari o ajdesada gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...