sale125 680 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupujem plastiku iznad farova odnosno resetkicu hladnjaka za Piaggio NRG mc2, 98 godiste.. Zvao sam neki otpad, traze 10eur za to.. To mi deluje mnogo za plastikicu, jos je ta njihova napukla.. Ja dajem 500 kinte za nju, ili primam na poklon.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 11, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da je to i dobra cena. Kod skutera su ti najskuplje plastike. Molim te ako mozes na P.P. da mi posaljes telefon,kontakt od tog otpada. Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti link! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...