bimba 86 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je izbor. Ja bih se odlucio uvek za Afriku. Pogotovo sa tim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan posle dugo vaganja i gledanja koljekakvih pazario sam Piaggio Bev 250, 2005god., nesto malo manje od 24.000km za 1650e.... Predstavicu skuterce u namenjenoj temi i postaviti par slika, i par pitanja naravno Kao sto rekoh u nekom pd predjasnjih postova, dosta bi me izaslo bilo sta osim skutercica do 400cc, sve preko su razne dadzbiine osetno skuplje a kriza opravdava svoje ime Elem, zahvaljujem se svima sto ste odvojilai malo vremena da me uputite malo u problematiku, a nadam se da ce biti od pomoci i jos po nekome ova tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto na kraju skuter??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 3, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan IZ prostog razloga, extra dadzbina koje moram da placam, i kada vidim da je gorivo 1.8e. Pritom moja devojka nem dozvolu za veliki motor, sto bi bilo jos extra za osiguranje....a trenutno bas nisam u situaciji da se otvorim toliko. Jbg, sve na papir, dodaj oduzmi, koji god da sam uzeo ozbiljan motor, tj. preko 600ccm, to bi me u startu izaslo jos +400e.... To mi je lepo objasnio jedan prodavac pre dve nedelje, otisao sam da vidim varadero (2002god, 2000e, 50.000km) i malo po malo mi sve objasnim i iztracunam da za sada skuterce do 250ccm je najbolje resenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan IZ prostog razloga, extra dadzbina koje moram da placam, i kada vidim da je gorivo 1.8e. Pritom moja devojka nem dozvolu za veliki motor, sto bi bilo jos extra za osiguranje....a trenutno bas nisam u situaciji da se otvorim toliko. Jbg, sve na papir, dodaj oduzmi, koji god da sam uzeo ozbiljan motor, tj. preko 600ccm, to bi me u startu izaslo jos +400e.... To mi je lepo objasnio jedan prodavac pre dve nedelje, otisao sam da vidim varadero (2002god, 2000e, 50.000km) i malo po malo mi sve objasnim i iztracunam da za sada skuterce do 250ccm je najbolje resenje.... Tako je, racionalni ljudi ne voze motor 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A uuuu ,kakav obrt situacije,Afrika,Gs,pomenut i Varadero ,a odnda skuter?Ps:Za devojku se ne sekiraj provozaće se i na motoru,i ako nema dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 4, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je kao da si pitao za savet da li da kupiš Mercedesa ili BMW-a ili možda Audi a shvatio da ti rolšule ipak najviše odgovaraju..... I kupio te rolšule..... A posle nam objasnio da je sa istim tim rolšulama mnogo jeftinija vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkat 2 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd - Atina Motocikl: Yamaha X-Max Prijavi odgovor kao problematičan i jos jednom jbg prijatelju, prihodi su se smanjili.... Motor koliko god zeleo, u ovom trenutku je malo daleko. Skuter ce vrsiti nuzdu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Sinke mi rece da si ga dobro ugostio u Atini ! Jbg on ne nadje nista i na kraju uze tdm 900 ovde! Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ce da mu vratimo sa kamatom odje u Bg u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazis skuterom ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...