5RA 1 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan kupujem lezajeve guvernala za Pegasa 650 '94g.Hitnoo!! Mnogo bi mi znacilo da mi date br neke prodavnice ili slicno!! hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 10, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Meni su preporučili za ležaje ovu prodavnicu. http://www.011info.com/metalni-proizvodi/astrid Imaju po katalogu modele motora pa mislim da ti neće biti problem da nađeš taj deo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Jun 10, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za tu prodavnicu,kupovao sam za sve japance lezajeve,verujem da imaju i za Apriliju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A ima i u Vojvode Stepe preko puta 12 Beogradske gimnazije. Kupovao sam tu ležaj za Ducatija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Puno vam hvala!! Jel zna neko pribliznu cenu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A da okrenes njih i pitas za TACNU cenu ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno.. Kazu mi da nemaju po katalogu za pegasa. Jel pise mozda na lezaj broj?? Nezgodno je da ih izmerim,ne znam kako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 11, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,i semeninge vila i lezajeve.Dacu ti ih jeftinije nego sto su u radnji. 0631120850 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno.. Kazu mi da nemaju po katalogu za pegasa. Jel pise mozda na lezaj broj?? Nezgodno je da ih izmerim,ne znam kako. Lezaj meris sublerom (ili ti kljunastim pomičnim merilom) meriš spoljni obim, unutražnji obim i širinu... Osim Astrida imaš prodavnicu ležajeva i semeringa u Savskoj (bivša Krcunova) kad ides ispod mostara i čim prodješ policijsku stanicu posle prvog semafora imaš autobusku stanicu pa iza nje u zgradi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima. Kupio sam lezajeve od kolege "Mare70a" Kolege bajkleri veliki pozdrav za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...