Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Burgman 400cc.2002-2004,ili Aprilija Atlantik 500 cc istog godišta

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Pozdrav svima na ovom forumu, ja sam Aleksandar iz Kraljeva, imam želju da uzmem neki od skutera od 400-500 kubika pa je izbir pao na Suzuki Burgman 400cc i Aprilija Atlantik 500cc. Zapravo me interesuje kakve su ove dve mašine i njihove dobre i loše strane.Pošto smo u Srbiji i šta se jeftinije vozi i održava.Hvala unapred i pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova

Što se tiče novca negde do 1.700 eura, što se tiče vožnje znam da ću sigurno tri ,četiri puta mesečno ići do Studenice (140km)gde su veliki usponi, zapravo vožnje će biti više tipa otvorenog puta ali da kažem malo dalje.,

Promenio član coa kv

• U prolazu, 5 postova

Takođe bih dodao da mi se najviše dopada Burgman -2003-2004 naravno 400cc, ali modeli koje sam našao na oglasima ili su (otprilike)1800 e ili 2500 e što je velika razlika za isto godište a kilometražu ne gledam jer smo mi u Srbiji

• BJB Maxi Scooter Club, 548 postova
  • Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500

tebi ce tu i 250ccm da zavrsi posao ako putujes sam, a mozes ga naci dosta jeftinije...

• U prolazu, 5 postova

Probao sam x-9-250cc,Yamahu Mazesti-250 i Medison od 400cc (mislim da je burgmanov motor) jednostavno sam nekako sigurniji na medisonu bolje povuče a o kočenju da ne pričam, doduše za ovo drugo možda su na predhodna dva loše pločice ili diskovi.

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Pitanje je samo da li ćeš se voziti autoputem. 250-ice uglavnom imaju kruzing brzinu 100-110kmh što je okej za kraće vožnje, ali za duže ture je bolji 400-500cc. Takođe, ako imaš prtljag (suvozačicu?) idi na jaču varijantu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja