branko bp 2 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam cbr600rr 2006 god. Na repu je plastican poklopac za suvozaca, nasao sam sediste na ebay-u ali za mod 2003god. pa me zanima da li pase na moj model, i nogostupe za suvozaca komplet sa nosacima za mod 2007-8god. (na mom je promer rupa 8.1cm)pa me i to interesuje da li pase.. Ako neko ima iskustva sa ovim modelom motora nek pomaze unapred hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan sediste su ista...ali nosaci zadnji nisu isti... 07 i 08 su drugacijeg oblika malo su duzo i pod drugom kosinom. rupa je 8 mm ali mislim da je i raspon izmedju rupa drugaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan sediste su ista...ali nosaci zadnji nisu isti... 07 i 08 su drugacijeg oblika malo su duzo i pod drugom kosinom. rupa je 8 mm ali mislim da je i raspon izmedju rupa drugaciji sediste sam proverio i isto je a za nogostupe nisam siguran raspon rupa je isti samo ono ostalo kosina i ...to cu sutra da saznam u svkom slucaju kad saznam kacim ako bude nekom trebalo za ubuduce sa zna.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan sediste su ista...ali nosaci zadnji nisu isti... 07 i 08 su drugacijeg oblika malo su duzo i pod drugom kosinom. rupa je 8 mm ali mislim da je i raspon izmedju rupa drugaciji U pravu si druze nisu isti nosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje da nisam bio u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...