arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @Golub Odmorio si se par dana, sad odeš i probaš nešto iz oglasa što se prodaje po 250-300 Eura (Tomosi uglavnom), shvatiš kakav je to krš i kako dobar motor imaš, samo ne možeš da istraješ do kraja. Odmoriš još dva dana i u nove radne pobjede 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Golube kada vidim koliko si ljubavi i vremena uložio da ga središ greota je da ga prodaš. Od kupaca nikome ništa nisi dužan. Koliko para treba da se to sredi, častićemo te za popravku mi forumaši, nije nam prvi put . Evo ja se prvi javljam. ps. ucestvujem koliko mogu ako se odluci da ga sredi... Dakle-ima nas trojica zasad?.... Da, da.... Evo moj broj 062220970 posto nemam net u kv-u ako se nesto organizuje pre srede. Zovite slobodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nazire se srećan kraj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Gohlube na tebi je da odlučiš. Da li ga sređuješ a mi ćemo da pomognemo koliko ko može, ili ne odustaješ od prodaje, što nije u duhu bajkera koji je postavio ovu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan da si mi sad u HR, dao bih ti 300€ i platio ćevape.. ali kako ti ljudi kažu, šteta je to dati za te pare ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 9, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nisam izuo za boldorku uzo bi ga za cafe racer projekat samo tako Nedaj muku lihvarima i jajarama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ne kvarite čoveku oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan ne kvarite čoveku oglas U pravu si, hteli smo da pomognemo a ispadamo nametljivi. Za pomoć smo tu, ali Golube ako si prelomio da ga ipak prodaš bolje je da si probao da ga daš na licitaciju, uzeo bi čini mi se dosta više para . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 11, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ne kvarite čoveku oglas Što, jel si namerio da pazariš jeftino motorče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Jun 12, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Motor je danas otisao za Petrovac na Mlavi, sve najbolje novom vlasniku. Vama svima veliko HVALA na podrsci, pomoci i dobronamernim savetima! Kao sto rekoh novom vlasniku ovo nisam ja, prvi put sam digao ruke od necega a da nije "sigurno i skroz mrtvo" al eto... Pozdrav i hvala svima jos jednom! Moze LOCK ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 13, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeeee http://www.nooooooooooooooo.com/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi žao što si ga prodao posle onolike muke, vremena i sređivanja, nego što si ga poklonio. Ali želim ti da uložiš puno ljubavi i u sledeći motor i da imaš više sreće sa njim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...