Inspektor Nagib 58 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan To treba letvom po grbini i njega i advokata koji je pristao da ga brani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jun 5, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mogli ovi iz blica da kazu da je vozio neprilagodjenom brzinom ako je nabio gas iz parkiranog stanja i uleteo u bastu poslasticare, kako tvrdi Zika56? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Jun 5, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mogli ovi iz blica da kazu da je vozio neprilagodjenom brzinom ako je nabio gas iz parkiranog stanja i uleteo u bastu poslasticare, kako tvrdi Zika56? Pa, u momentu kada je stigao do prvih stolova i stolica, brzina je već bila prilično neprilagođena tom okruženju. U poslastičaru se uglavnom ne ulazi toliko brzo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je juce na putu Vrsac-Zrenjanin na 10ak km od Zrenjanina neki,mislim da je lamborghini uleteo u makazice sa autobusom.Kao da me nije video na motoru, na sta sam vec navikao od vozaca automobila .Da nisam naglo zakocio pokupio bi me sa svojih 200 i kusur kmh.jedino sto sam uspeo da vidim da je auto crne boje, stranih tablica, izrazito sirok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jun 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/327033/Bahati-vozac-BMWa-u-pritvoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/327033/Bahati-vozac-BMWa-u-pritvoru Ako, i treba.Kad bi vise takvih zavrsilo iza brave mogli bi mirnije da vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Jun 10, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Kako su mogli ovi iz blica da kazu da je vozio neprilagodjenom brzinom ako je nabio gas iz parkiranog stanja i uleteo u bastu poslasticare, kako tvrdi Zika56? Pa, u momentu kada je stigao do prvih stolova i stolica, brzina je već bila prilično neprilagođena tom okruženju. U poslastičaru se uglavnom ne ulazi toliko brzo. Kada se u meni dogodi hemijska reakcija i padne mi šećer, neverovatnom brzinom ulećem u poslastičarnicu.... PEŠKE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...