Kanarinac 334 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, moj je crkao ali na njemu imam neke bitne podatke. Da bi se spaili treba mi isti ovakav. Moze ispravan, a moze i sa crknutom elekronikom. Evo slicice sa svim oznakama koje moraju da se poklapaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Jun 2, 2012 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan A kako mislis da prebacis podatke? Zamena "elektronike" je lako izvodljiva, ali ako je problem do glave/diska mislim da ne ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u glavi, tj u nekim lagerima koji je pokrecu. Mora ona vakuumska komora. Drndam se sa ovim hardom preko godinu dana, idem od majstora do majstora. Jedino su ovi momci rekli da mogu da srede, samo im treba identican hard. Pa posto su mi rekli da oni mogu da ga nadju za 150 evra, preuzeo sam na sebe potragu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Jun 2, 2012 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok.Zbunio si me posto si napisao da moze i sa crknutom elektronikom, pa rekoh nece valjda sam da ga otvara... Evo ti na Limundo-u(700din), mislim da nece da ode cena jos puno... http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Hard-diskovi/Hard-disk-80-gb/5351420 ...i jos jedan za rezervu: http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Hard-diskovi/HARD-DISK-80gb-ata-MAXTOR/5256812 Evo i ovaj(isti tip prodaje) http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Hard-diskovi/HARD-DISK-80gb-ata-MAXTOR/5185750 http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Hard-diskovi/HARD-DISK-MAXTOR-80Gb-ATA-133HDD/5359354 http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Komponente/Hard-diskovi/Hard-MAXTOR-80GB-Odlican/5364734 Nadam se da ce pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sad cu da pregledam da uporedim oznake Pih ni jedan ne odgovara, ne gadjaju se oznake.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 958 Napisano Jun 3, 2012 Ol' dirty bastard, 611 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ok, pokusao sam pomoci. Proveri i na Kupindu, ovi su svi sa Limunda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nigde da nadjem da mi se poklapaju ove slovne oznake...Kao da je ovo neka usrana serija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 3, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitan ti je ovaj podatak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan ti je ovaj podatak. I taj je bitan, ali bitan mi je i serijski broj i da se poklapaju ova 4 slova. @stefan Opet mi se ne gadjaju ova slova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 3, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, moj je crkao ali na njemu imam neke bitne podatke. Da bi se spaili treba mi isti ovakav. Moze ispravan, a moze i sa crknutom elekronikom. Evo slicice sa svim oznakama koje moraju da se poklapaju Koliko se ja razumijem u HDD ti trazis ispravan disk-glavu,ako na tvom HDD-u nije ispravna glava kako ces skinuti podatke,je`l se to glava moze rastaviti i skunuti "disk" na kojem je zapis i staviti na drugu glavu. Ja sam mjenjao elektroniku na HDD,ali glavu-disk nikada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 3, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko castis ako ti nadjem code YAR41BWO K,G,G,A hard? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Nisam siguran sta tacno rade, ali moze. Ali to se radi u onoj komori vakuumskoj i valjda skroz sterilnoj prostoriji... @Markulja Koliko treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 4, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aj proveri odgovara li ovaj: Ako valja castis pivo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo nasli pobednika Kad mogu da preuzmem, pa da regulisemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 4, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj hard, kad si rekao sta trazis potrazio sam po oglasima nasao sam ga ovde: LINK Slao sam mu poruku, pitao ga da mi procita posto se ne vidi 100% jasno na slici, al jeste KGGA! Zovi coveka pa se dogovorite. Al ja ocekujem pivo ako popravis hard Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao decka, i dogovrili se sve. Koliko sam video to je to Javljam se sa vikend pa da popijemo to pivo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen hard, pa sad da skuim hrabrosti da odnesem na reanimaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 5, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka je sa srecom! Drzimo palceve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...