markulja 386 Napisano Jun 2, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, prodajem sledeci komplet: - Gigabyte GA-M68SM-S2L. Ploca je odlicna, podrzava i Phenom2 i Athlon2 procesore. U nju ide DDR2 memorija i PCI-E graficka. Ima i integrisanu graficku koja moze sasvim dobro da posluzi za office i net ako ne zelite da ulazete pare u jacu graficku. Uz plocu ide zadnji limcic. - dvojezgarni procesor AMD Athlon X2 3600+. Uz procesor ide njegov kuler. Komplet je 100% ispravan i malo koriscen, radio je u sekundarnoj masini koja je retko paljena, pa je to i razlog prodaje. Cena je 45e, kao sto i pise u naslovu. Moguce je licno preuzimanje u Beogradu ili Sapcu, a takodje mogu poslati i preko kurira. Ako se ne snalazite bas oko racunara, mogu vam ja i ugraditi Eh, da, kontakt telefon: 064/0500684. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jun 2, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'de si bio pre dva dan breee? Ako resis da prodas procesor posebno napisi ovde cenu. ...mada sam se vec istrosio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje cena samo ploce... aj napisi ako nije problem pa ako odgovara da kolega i ja podelimo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 3, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 'de si bio pre dva dan breee? E da znas da sam posao da okacim oglas pre dva, tri dana, pa zaboravio Ne znam koliko bi cenio pojedinacno... Dogovorite se vas dvojica Evo, na primer, proc 20e i ploca 25. Ali prodavao bih pojedinacno samo ako se jave kupci za obe stvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jun 3, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooo pa de me nadje sad...ce me istera zena iz kuce... Aj se cenkamo malo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas naleteo na plocu kod druga u servisu i uzeo je, tako da za ovu vise nisam zainteresovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan meni treba ploca, moja krepala, a ostao mi 2gb ddr2 i amd x2 5200, pa bi radije da kompletiram sa pločom nego da prodam ovaj resto... Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 4, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan radelet, postoji mogucnost da ti i u NS dostavim plocu besplatno, samo da vidim sa drugom kad ce ici tamo. Jos samo da vidimo da li ce Djokicu dozvoliti zena da uzme procesor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se, samo javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jun 4, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Psssstttt....cuce nas. Kupljeno.Saljem ti adresu na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jun 5, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo pos'o ili ne? Zivim od plate kod privatnika - ne mogu da cuvam dve crvene dugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 5, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikako da ti odgovorim! Mogu ti poslati proc tek krajem nedelje, komp mi je u Bgu a ja trenutno u Sapcu... I 20e je malo vise od dve crvene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jun 6, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da napises da ne mozes da posaljes odmah. Ja odustajem od kupovine, nadam se da ces videti ovaj post pre kraja nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...