mrxfon 1495 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bisage su kupljene prosle godine, odlicno su ocuvane,3 puta koriscene. Bocne bisage su od po 20 litara s' tim sto mogu i da se smanje na 12 litara, gornja torba je 40 litara. Uz bisage dolaze i kajisevi za montiranje i navlake za kisu. Izradjene su od kvalitetnog i cvrstog materijala. Mene su odlicno sluzile, ali sad sam montirao 3 kofera, tako da mi dzaba stoje. Moguca prodaja i samo bocnih torbi 40e. Komplet 50e, samo bocne 40e. PM ili 065-599-9950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4535 Napisano Maj 30, 2012 Nemanja Stojanović, 1473 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan dibs. idem da probam sutra da mi nisu velike za kineza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bar si slike zamenio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Bar si slike zamenio Ne razumem, kako mislis zamenio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 30, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Bar si slike zamenio Ne razumem, kako mislis zamenio? zamenio kazhe, jer nema dan da je neko prodao to isto. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81806-moto-detail-komplet/ sluchajnost da se prodaju 2 ista seta isti dan rekao bih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan To samo clan Vuleta moze da potvrdi...a i da jeste koga briga...? Jos daje i jeftinije nego sto je kupio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa video sam jos jedan oglas za taj komplet. Nisam od njega kupio torbe, a i zasto bi kupovao skuplje a prodavao jeftinije. Montirao sam tri kofera na motor pa mi sad bisage ne vrse nikakvu funkciju, jednostavno ne trebaju mi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koincidencija jeste neverovatna, ali rec je zaista o dva razlicita kompleta! Jedino mogu biti samo jednako dobra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,srecno s prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Do 20h su rezervisane bisage za Skittles-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A ako odu bisage, a ostane ova repna torba gore, možda bi ja bio zainteresovan za istu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao komplet Skittles-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4535 Napisano Maj 31, 2012 Nemanja Stojanović, 1473 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja tek sad stigao kući Da, torbice su moje (sve), i odlične su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...