dejan-b 59 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan hoce neko iz Beograda danas do Trebinja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan u petak na subotu bio u trebinju -muzika odlična -klopa odlična -pucali idioti do kasno i neki momci vozili neku ninju poviše kampa celu noć -neko reče nisi došo na skup da spavaš ali ja sam danas vozio 550km kroz bosnu pa preko peštera znači sve krivine i morao sam malo i da odmorim a to nisam mogao u kampu a pucači su iz okolnih mesta prešli 20km i .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan u petak na subotu bio u trebinju -muzika odlična -klopa odlična -pucali idioti do kasno i neki momci vozili neku ninju poviše kampa celu noć -neko reče nisi došo na skup da spavaš ali ja sam danas vozio 550km kroz bosnu pa preko peštera znači sve krivine i morao sam malo i da odmorim a to nisam mogao u kampu a pucači su iz okolnih mesta prešli 20km i .... U pravu si za sve to ali šteta što nisi ostao juče je bilo fenomenalno zadovoljilo sve kriterijume pozdrav TNTu od Barana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 10, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija se vratila u Šabac.Odličan provod,isto takva vožnja,a doručak za svaku pohvalu . Zahvanjujem se u ime cele Čivije,i svoje lično ime momcima iz TNT-a na odlično organizovanom skupu i srdačnoj dobrodošlici.Posebno pozdravljam Željka-Mostarca,momka koji je radio na kapiji, dežurao celu noć u kampu i ispratio goste.Daće Bog vidimo se i sledeće godine!Još jednom hvala na svemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovoliki smor i tesko ubacivanje slika ... postavio bih ja dosta njih...ovako nista Evo moj video sto sam postavio na youtube.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Čivija se vratila u Šabac.Odličan provod,isto takva vožnja,a doručak za svaku pohvalu . Zahvanjujem se u ime cele Čivije,i svoje lično ime momcima iz TNT-a na odlično organizovanom skupu i srdačnoj dobrodošlici.Posebno pozdravljam Željka-Mostarca,momka koji je radio na kapiji, dežurao celu noć u kampu i ispratio goste.Daće Bog vidimo se i sledeće godine!Još jednom hvala na svemu. Hvala, ljubi te tvoj brat ! Ako Bog da, vidimo se u I. Sarajevu, brateeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Put do Sarajeva - klasika. Od Sarajeva do Foce - tu i tamo. Od Foce do Gacka - los. Od Gacka do Trebinja - vrijedi za sve pare i muke u prethodnom dijelu. Kamp ok, ljudi sa kojima sam bio i upoznao se - EXTRA! Odnos policije prema bajkerima - i vise nego konkretno. Razglas nije bio bas ustiman. Atomci bez Serdje - nije to to. Klinci sto su svirali poslije - svaka cast. E sad, uvijek ima kompleksasa. Nema smisla Trebinjcima zamjeriti bilo sta. Zaista dobri domacini. Grad mi se dopao pravo. Ljudi takodje. TNT-ovce nisam imao prilike da upoznam, ali bice prilike. Znam da se ovo nece protumaciti pogresno, vec samo kao dobronamjerna sugestija. Znam kad mi organizujemo moto skup, svaka sugestija vrijedi. Ne moze se vidjeti sve. Ali se moze ispraviti. U svakom slucaju nisam zazalio sto sam dosao. Pozdrav i cestitke od Balkanika MC ekipe!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbeginner 0 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Put od Loznice do Trebinja zanimljiv i živopisan. Trebinje prelep grad. Ljubazni domaćini. A žurka, meni posebno draga. Prvo, mesto žurke je krug kasarne u kojoj sam služio vojni rok 1980. Pre toga, kao srednjoškolac, najradije sam slušao Atomsko Sklonište iz Pule. Zato sam postavio sledeće slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je bilo, kao i uvek kod brace iz Trebinja! Pozdrav za celokupnu ekipu TnT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio dole i stvarno sam se proveo dobro Nemam nekih zamerki osim to sto je neko vec pomenuo ozvucenje je bilo malo losije Put do dole odlican, organizatori gostoljubivi... Vreme je bilo predivno, nadam se da se vidimo i iduce godine E da zaboravih da napisem uzese mi Bosanci 25e kada sam se vracao iz Dubrovnika razlog nisam nosio zeleni prsluk dok sam vozio i jos sve lepo kulturno ispisali na papir Verovatno sam jedini kome se to desilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da nam neko od drugara iz Bosne kaže da li su kod njih obavezni prsluci i da li samo noću. Dolazimo krajem meseca, pa da znamo. Ili ćemo neki da trepćemo policiji, a neki i nećete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je oooodlicno, pozdrav za TNT!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledala ta avanturica... Mali presek putovanja! http://www.youtube.com/watch?v=vmfeHwTZBU4&feature=relmfu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 5, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na snimcima.Odlično podsećanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...