Jump to content

Moto Zajednica

oldbeginner

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu oldbeginner

  • Rođendan 13.06.1961.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Loznica
  • Interests
    Motor, skuter, pecanje
  • Motocikl
    Yamaha Virago 535

oldbeginner's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Grupa Lozničana dolazi obavezno! Prošle godine je bilo odlično. Hladovina, Drina, hladno pivo, vruća čorba, odlični ćevapi, rock n roll. Šarac je dobar domaćin i pravi rocker!
  2. Put od Loznice do Trebinja zanimljiv i živopisan. Trebinje prelep grad. Ljubazni domaćini. A žurka, meni posebno draga. Prvo, mesto žurke je krug kasarne u kojoj sam služio vojni rok 1980. Pre toga, kao srednjoškolac, najradije sam slušao Atomsko Sklonište iz Pule. Zato sam postavio sledeće slike:
  3. Uau! Ovo su znači te legendarne gume! Čuo sam ranije nešto o njima, ali nisam obraćao pažnju. Moj prodavac me je ubeđivao da je Dunlop najbolji, na sajtu Yamaha Owners Club svi se kunu u Metzeler, pa sma ih i ja nabavio. Da sam znao, uzeo bih Heidenau! Kolega, molim te da mi kažeš, ako znaš za cenu jednog kompleta K65. Interesuje me, da li se u toj dimenziji i za Yamahu Virago 535 mogu montirati on/off road gume kakve ekskluzivno koristi np. ruski URAL?
  4. I mene interesuje koje su gume najbolje za Yamahu Virago 535? Takođe, da li se moraju striktno poštovati propisane dimenzije za prednju gumu. Koliko je 3,25 stvarno šira od 3,0 i da li to ima neke veze? Interesuje me i koju šaru uzeti, koji indeks brzine, a koji nosivosti? Koja je razlika između sportskih i turing guma? Da li postoji gume bolje za kišu i eventualno neki kaljavi put (volim motorom otići na pecanje). Što je najvažnije, da li gume moramo menjati posle nekog vremenskog perioda jer usled stajanja gube elastičnost i lošije prijanjaju, iako šara ostaje ista. Pomagajte iskusni vozači. GUMOLOGIJA je ozbiljna nauka!
  5. Kolega, prođe godinica duga, a ti još ništa nisi napisao o svojoj Aquili, biču božijem! Inače, planiram i ja da ga nabavim, ali sam čuo dosta oprečnih komentara. Naime, Hyosung ima motor kao Suzuki Bandit i da je veoma kvalitetan, ali da predviđa redovne servise. Kao manu pominju skupe delove koji se teško nabavljaju, kao i skupu dodatnu opremu. Interesuje me pre svega koliko je udoban za duže putovanje i kolika mu je potrošnja?
  6. Moj kolega ima Kawasaki KLX 250 i odlično mu se pokazao za gradsku i prigradsku vožnju. Okretan je, lagan, lako upravljiv, dobro ubrzava, malo troši. Kupio ga je novog prošle godine i platio 4500Eur. Ja sam dugo vozio skuter Kymco Grand Dink 150ccm i kad sam poželeo motor, nabavio prošle godine Yamahu Virago 535 i mogu reći da mi je najsličniji maxi skuteru. Nije pretežak, nešto je višlji položaj sedenja, dobro ubrzava i ima elastičan menjač. Np. po gradu se vozim u III-IV. Možeš i da ga voziš 50kmh u V, a i tada ubrza kako treba. Aki mu namestiš dobre bisage i repnu torbu, dobar je i za pijacu!
  7. Molio bih vlasnike Viraga 535 da mi pomognu da nađem stop svetlo i vetrobran za taj motor. Javite mi se i SMS-om na 0638106196 (Mladen Lazić iz Loznice).
  8. Kymco Grand Dink 150ccm, 2004, 13500km, istekla registracija 19.9.2011. Ima rezervne sve plastike, kofer Givi, veliki vetrobran i pokrivku Tucano Urbano. Cena 600Eur. Ja sam Mladen iz Loznice, 063 8106196.
  9. Moram da odgovorim! Dezen mi nije drag, ali nekome možda jeste. Šta mislite, možda će biti i neki moto skup u Prištini? Možda ga otvori gđa Hilari?
  10. Jet kaciga "Pilot", nabavljena u Louisu-u. Veličina M. Nije korišćena, već probana u sobi. Na žalost, meni je tesna. Potpuno sam omanuo u proceni. Cenim je 50 E.
  11. Dragi prijatelji, hvala na podršci! Danas sam sa kolegama iz Loznice bio na moto-žurci u Zvorniku (Republika Srpska) i divno se proveo na levoj obali prelepe reke Drine!
  12. Zovem se Mladen Lazić, živim u Loznici gde radim u bolnici, kao patolog. U maju ove godine, kupio sam sebi za jubilarni 50 rođendan Yamahu Virago 535 i pridružio se "plemenu" lozničkih bajkera. Nisam bio ni svestan šta sam do tada propustio u životu. Vozač automobila sam od 1979. godine. A kategoriju sam položio u decembru 2010, kako bih mogao voziti maxi skuter. Skuter je praktičan, ali je vožnja motora nešto sasvim izuzetno. Pozdrav svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja