babaRRoga 1 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege bajkeri and RRRRRRokeri, ja sam Laza, diplomirani novinar od pre nove godine, a motoras čini mi ce ceo život. Od motora sam posedovao: mz etz 150lux 89. god (još je pouzdano "magarence" u garaži, pali na prvu kurblu!), kawasaki kle 500 91. i trenutno vozim yamahu xj600s diversion 1994.god Redovan sam bio na bajk skupovima od viših razreda osnovne škole pa sve do dana današnjeg, proputovao Srbiju kolko se moglo, bio u bajk-rok misiji na Kosovu i sličnim manifestacijama. Šta još reći osim: da smo živi i zdravi još 100 godina, da nas više poštuju u saobraćaju, da nam smanje registraciju i da nam gorivo teče minimum iz jedne slavine u kući! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, imas toliko zelja da ne verujem da ce sve da se ispune ajd bar jedna od njih da se ispuni i ja cu biti zadovoljan a do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lazo i dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je ka' Njegoseva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...