TDRider 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Imam navedenu Yamahu i htio bih skinuti blokade da dobijem full power. Znam da ima u rezonantnoj komori neke pregrade i katalizator, i to sam već dogovorio s meštorm za popravit, ali me zanima di mu se još nalaze, te ima li ikakve blokade u prigušivaču? Motor maksimum daje na 7000 o/min. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ovde otvori temu pa polako pocni sa pitanjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TDRider 0 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Split Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan OK!<br> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...