Arsa 475 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da vam je bilo lepo kod mene u gosti! Nego ostade za cetvrtak Sve o mojoj majci ne dodeljena pa pozivam kolezu IvanNBGD da potvrdi, sledeci koji su bili zainteresovani su kolega spredrag i kolega ficoman tim redom... Dakle cekam potvrdu... Sledeca ponuda je za: Petak 14.02 - Sveti Trifun (dan zaljubljenih) od 20:00 velika scena BDP-a - Moj sin samo malo sporije hoda - moja ocena 6-7/10 ... Odlicna Vesna Cipcic, mladjani Tirke i ostala ekipa BDP-a! Dobrodosli mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto i gospoDža zainteresovani za petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan alexanto i gospoDža zainteresovani za petak opaaaa vel'ki vodjo!!! 'bro mi dosli! ja sam free posle 19:00 pa banite od tad da malo posedimo i popijemo po nesto! eto i to smo obavili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Februar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :care: eto radosti u provinciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan I finalno... Cetvrtak i predstava Sve o mojoj majci otisla kolezi spredrag-u... Razdelismo sve.. cekamo sl. kontigent! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bratu Arsi za predstavu bila je odlicna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Све о мојој мајци - одлична представа. Увек је задовољство и изненађење кад неки глумац за кога никад нисте чули заблиста и засени своје познатије колеге. Плус упознали још једног бајкера, Арсиног колегу Синишу, шефа расвете. Па куд ћеш више за једно вече. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4710 Napisano Februar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala Arsi na ukazanom gostoprimstvu! Odlična predstava i prelep ugođaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi... Nedelja je fin dan za dolazak u teatar... Dakle 2. mart. - nedelja - najnovija predstava BDP-a Andjeli Cuvari - moja ocena 7/10 i SUBOTA 8. mart - ELING - moja ocena 8/10 ***Na eling cu uvesti 2 para*** znaci 2 x dve devojke ili 2 x par! kad vec ja moram da radim bar da nekome ulepsam vece na 8. mart!!! Pa dobro mi dosli!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan I jos dve ponude! Sutra, tj Utorak - 4.3.2014. od 20:00 - SVIRAJ TO PONOVO, SEM - moja ocena 8/10 Cetvrtak, 6.3.2014. od 20:00 - HAROLD I MOD - moja ocena takodje 8/10 I dalje je aktuelna ponuda za 8. mart! Dakle dva puta po dvoje na predstavu Eling! Dobro dosli u BDP! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nema drugih zainteresovanih, evo ja se prijavljujem da idem 8. marta sa svojom devojkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan Eling za kolezu VPetra! Ajmo jos jedan par da udomimo za sutra vece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Arsi, svaka mu cast! Super smo se proveli, nasmejali, pricali.. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marsal 0 Napisano Mart 9, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom Arsi,super lik predstava sjajna u svakom slucaju odlicno provedeno vece ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto tako.. sinoc ugostih dva para! Fini ljudi, mladi, nove nade... Lepo provedeno vreme sa njima... nadam se obostrano! Do sledece predstave, pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo nakon danasnje posete sajmu i bas lepe voznjice sa drugarima, a bez krkanja sa istima jer se moralo za leba zaradjivati... da vam ponudim predstavicu za odgledati sutra uvece. 16. 03. 2014. od 20:00 - Harold i mod - moja ocena 8/10 Dobro dosli! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 23, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Arso, Arso i bez krkanja i bez holesterola ipak došlo do nekog cerebralnog zakrečenja. Danas je 23. mart. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan haaaaaaaaaahahahah...udario holesterol strasno Dakle radi se o 24. martu... Izvinjavam se na zabuni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Uh nisam davno azurirao ponudu... sramota! evo evo... 07. maj - sreda - od 20:00 predstava sviraj to ponovo sem - moja ocena 8/10!!! odlicna! 08. maj - cetvrtak - Transilvanija - moja ocena 8/10! Pa aj'te dok je vreme napolju jos uvek nepredvidivo! Dobro mi dosli! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu! Posto sam ja pre par meseci bio, prijavljujem se za sredu, ali samo ukoliko ne bude zainteresovanih. Prednost imaju oni koji jos nisu bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ajte malo u teatar bando! lasti minute: veceras, utorak 13.05.2104. od 20:00 predstava - HAROLD I MOD moja ocena 8/10 16.05.2014. petak - predstava ELING - moja ocena 8/10 DObro mi dosli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ko voljan umlatiti jedno vece na kvalitetnu predstavu... dana 28. maja. 2014. Sreda od 20:00 velika scena BDP-a - predstava Transilvanija - moja ocena 8/10 Toliko za maj! Dobro mi dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Jun 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jos nekoliko ponuda pa da privodimo sezonu kraju lagano... 15.06.2-14 - nedelja od 20:00 - ELING - moja ocena 8/10 *** 16.06.2014 - ponedeljak - najnovija predstava BDP-a KAD SU CVETALE TIKVE!!! moje ocene jos nema pa cemo zajedno formirati misljenje *** 17.06.2014. takodje KAD SU CVETALE TIKVE Kako je predstava rasprodata mnogo unapred, onaj ko se prijavi da dodje: gledace predstavu iz loze ili ceka slobodno mesto u sali... 19. 06. 2014. - cetvrtak - moj sin samo malo sporije hoda - moja ocena 6/10 21.06.2014. - subota - HAROLD I MOD - moja ocena 8/10 22.06.2014. nedelja - Kelerabe su zdrave - moja ocena 5/10 Evo raznolike ponude za kraj sezone pa dobro mi dosli! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jun 10, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda je super, samo imam jednog divljaka od 2.5 godine koga nema ko da cuva dok smo zena i ja u pozoristu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Octobar 24, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Arso, kad pocinje sezona? Kad su cvetale tikve, da li ce biti opet/kakva je ocena/koliko je povezano sa knjigom? Hvala unapred, pozdraav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...