Satelis 16556 Napisano Octobar 6, 2012 Integrisan, 9463 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Crni javi sta se desava, zvao sam te na mob ali nisi distupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan au bre crni pa nadam se da noije ozbiljno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Crni ti rece onako u prolazu naleteo BMW na nas i eto, ama imas tel. javljaj sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre u PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ofujemo Arsinu temu evo otvorio sam novu http://forum.bjbiker...japadovi-msc-a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 9, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan ma zaboravih bre sliku da okacim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan ma zaboravih bre sliku da okacim A kamo se dede motor ??? (na slici). Pa valjda je i on bio u pozorištu ! Em je mukica nagrabusio zbog Vas, em ga još i ignorišete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Bili, gledali i ovekovečili ! Da se vidi da ga nismo ignorisali (gvozdenog člana porodice), kao "neki" "Helga" Predstava odlična, za preporuku, hvala kolegi Arsi još jednom, a zbog iznenadne i ničim izazvane najave gostiju , odlazak na piće (kako red i pristojnost nalaže) odlaže se za koji dan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 10, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ima Arsa sliku motora,moja zena slikala ali je antitalenat za slikanje, pa sve slike mutne osim ove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve slike celog Varadera... Gospoda Strasni i Kymco D Strasni... Gospodza Helga D Strasna se plasi fotkanja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo opet... Udarila zimoca te je taman fino vreme za dangubljenje po teatru! Dakle... Petak - 2.11.2012. nova predstava BDP-a Smrt trgovackog putnika po drami Artura milera! Nije lose za umlatiti vece u paru! o predstavi Cetvrtak - 8.11.2012. BDP klasik po filmu Milosa Formana: Let iznad kukavicjeg gnezda Predstave su od 20:00 Izvol'te! DOBRODOSLI U BDP! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Novembar 1, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @Arsa... bravo za ovu ideju Nisam iz MSC ali cu se jednom rado prijaviti da odvedem zenu u pozoriste (samo jednom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 1, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ocu i ja u pozorište... Ako nema neko nešto protiv...A i ako ima... Gledao sam skoro predstavu Mobilni u BDP-u. Odlična je. Hvala Arso! Ovo je baš lepo od tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelan cetvrtak 8.11. let iznad kukavicjeg gnezda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Eve coporativne posete Bdp-u i predstavi Let iznad kukavicjeg gnezda!! Tu su spredrag i podmladak i Gospoda STRASNI... Hogar i gospodza Helga Ajmo... za sutra vece tj petak: 9. novembar - Kelerabe su zdrave.. sto bi ja rekao, ok predstava za umlatiti vece.. glume Marko Zivic i kompanija... Izvol'te! Predstava pocela...PSSST 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šteta je da ostane neiskorišćena dobra volja ovog divnog čoveka. On bira najbolje predstave i dočeka vas domaćinski. Uživajte. Hvala ti Arso na lepo provedenoj jesenjoj večeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Novembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična predstava, još bolji domaćin ...... šta ćeš više ? A omladinki kol"ko "oćeš , a Arsa k"o beg BTW , auswais za BDP - dvotočkaš ispod jarbola.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Bok te imacu 5 radnih dana u ovom mesecu... preterujem Elem... Dok sedimo, citkamo forum i mastamo o lepsem vremenu i odlasku na more pa Alpe, ajmo da prekratimo ovaj prohladni januar odlaskom u teatar! Pravila mozda znate al ajmo ponoviti ih! Ja dam predlog za predstavu, a prvi voljni za dolaskom i zaludni u tom terminu se jave, odgovore na temu i eto im dva mesta rezervisana... Detalje dobiju na PM i svima lepo! Posle ovde delimo utiske i pomazemo zivosti foruma i ove nam teme! Dakle: 19. januar subota od 20:00 - Kelerabe su zdrave; moja ocena 5/10 Marko zivic i neka ekipa... prosecna predstava za umlatiti vece... link 23. januar sreda od 20:00 - Let iznad kukavicjeg gnezda; moja ocena 8/10 po filmu Milosa Formana Eto maksi bando - Dobro dosli u BDP!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3340 Napisano Januar 16, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da gledamo Let iznad kukavicijeg gnezda. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan 'Prodat' Let kolegi-nici iz prethodnog posta... Ostale su kelerabe koje niko nece i evo da dodam... 25. januar - petak - Smrt trgovackog putnika ; moja ocena 5/10 link Takodje prosecna predstava za umlatiti vece! Pa izvol'te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3340 Napisano Januar 17, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedna mala ispravka. Kolega je u pitanju a ne koleginica! Hvala jos jednom! P.S. Zeljkamp a ne Željkamp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, šteta je da ne iskoristite istinsku velikodušnost našeg drugara Arse. Nemojte da vas bune ove ocene (5/10). Arsa je strog pri ocenjivanju - pa gleda pozorište (ali ne u svojoj kući) skoro svaki dan. Mada je verovatno Let najbolji - odlična predstava, nije obrukala film. Gledao sam je upravo zahvaljujući Arsi. Meni je lepše da gledam i drugorazrednu predstavu nego najbolji film u bioskopu. Doživljaj je autentičan, neposredan, živ. I da me nije sramota, jer sam već koristio Arsino gostoprimstvo na njegovom radnom mestu, ja bih se ponovo prijavio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Koleza Pedja dobrodosao si ako se ne javlja niko drugi.. pricekaj pa se javni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledan Let iznad... dobiven mito u vidu Milke od 300gr Bese koleza Zeljkamp sa lepsom mu polovinom! U ponudi za 25. petak - Smrt trgovackog putnika... link i poznata: 30. sreda - Transilvanija - ocena 8/10 - link Ideemoo sezona i dalje traje!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3340 Napisano Januar 24, 2013 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Arso, hvala jos jednom od Danijele i mene. P.S. Mala je Milka za uzitak koji nam je predstava priredila! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...