Dukagss 353 Napisano Jun 17, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu zahebo se ko nije bio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo dobro kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale organizatorima,odlican skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Bili u subotu ceo dan, odlicno se proveli, videli puno dragih ljudi. Poz za organizatore i jedna molba, zasadite drvece bicemo vam zahvalni. Posto me je izdao fotoaparat(baterija) sledi slika kacige, ubice komaraca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bili i odlicno se proveli i docicemo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcobc 1 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno!! Sve pohvale oganizatorima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu, mada su mi sugerisali da ne idem.Jedino što mi je stvaralo problem je put preko Fruške Gore iz pravca Sremski Karlovci.Što se Inđije tiče oni su primer za sve ostale.Svaka čast organizatorima.U globalu jedan od najboljih moto skupova do sad ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...