tomerc 1240 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vidim da ti je problem tako brzo rijesen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci.Smatram da je tema sa adresama i telefonima svih nas veoma bitna.Uvek ćeš naći nekoga ko trenutno može da pomogne.Moj broj se već odavno nalazi tamo i svi bi trebalo da ga postave.Ponosan sam što sam deo BJB-a sa ovakvim momcima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! .Ponosan sam što sam deo BJB-a sa ovakvim momcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam čitao: to se zove solidarnost, ljudskost i drugarstvo! ... ali i STRUCNOST! I stručnost. Ali kako struja ume da te zajebe na motoru ništa kao to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 23, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odmah neku nozinu ispod avatara za Tomerca...a i ja mu jos djemdo vapace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Maj 23, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tomerc je vr', to svi znamo odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec negde ovo pomenuo i ponovo cu '' jedna dusa a vise licnosti '' tako da ja na nas gledam kao na jednoga, da nas je vise ovakvih svet bi malo drugacio izgledao S V A K A C A S T 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iznenadjen reakcijama drugara da pomognu u nevolji {bilo kome i bilo kada} jer mi stariji smo to odavno naucili i cini nam cast da druga nikada ne ostavljamo na drumu, a vi mladji ugledajte se na nas. Kanapce je uvek bilo sastavni deo opreme motora. Cestitke svim akterima ove operacije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve ucesnike Drago mi je da mogu da procitam nesto lepo i da jos uvek ima dobrih ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan To tako treba čovek se ne ostavlja u nevolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Браво момци!!! Част ми је што делим овај форум са вама!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,bajkeri su to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Čak i ako niste učesnik ovakvog događaja, osećete se nekako prijatno jer ste deo te ogromne populacije koja se obično nazuva ''bajkeri''. Ta reč je oduvek bila sinonim za ljude velikog srca, drugare, humaniste, spremne na pomoć u nevolji i druženje... Lepo je u ovo vreme kada je ''drugarstvo na drumu'' postalo parola, čuti da taj vid humanosti nikad nije nestao kod bajkera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 70 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri su to moj brale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...