nesic1 266 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, da li neko zna sajt gde bi mogao da kupim a i ujedno da pogledam cene za delove, da ne bude posle kad crkne konj ... ... da se hvatam za glavu i da mi motor stoji u garazi ... jos ga nisam kupio ali imam cvrstu nameru ... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gde mogu naci REED VALVE (adapter izmedju karburatora i usisa) za rd350, i po kojoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte sa: http://www.yamaha-rd.com/rd/links.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...