srle69 56 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju polovan komplet guma: PREDNJA Scorpion S/T 90/90/21 M/C 54S ZADNJA Metzeler Enduro 4 130/80 R 17-65S Gume sam skinuo sa svog motora samo zato jer sam montirao druge za asfalt, pošto 99% vožnji vozim po asfaltu. Dubina šare zadnje gume je oko 5mm, a prednje oko 2-3mm. Gume nisu nikad bušene niti su krpljene ili čepovane, nisu krive i nemaju nikakve izbočine i balone. Ne znam koliko su ukupno prešle jer sam motor kupio iz uvoza sa njima, a ja sam prešao oko 2500-3000 Km. U kakvom su stanju gume najbolje ćete videti na priloženim slikama. Prodaju se ISKLJUČIVO u kompletu (obe) ! Slanje kurirskom službom o trošku kupca posle uplate na moj račun. CENA: 8000 dinara Prednja guma - SCORPION Zadnja guma - METZELER Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 27, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa i ovo su gume za asfalt 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ovo su gume za asfalt Delimično da, šara je univerzalna. Niti je skroz za asfalt, niti za neki teži off road. To ti je ono, dođem kod tebe auto putem i asfaltom, a onda odemo do nekog sela ili brda makadamom ili nekim šumskim puteljcima. Naravno, nije za neko veće blato, njivu ili totalno nepristupačne terene. A ni enduro motor nije za takvu vožnju, znaš i sam. Zato si ti sebi pribavio onu Hondu i gume sa kramponima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ovo su gume za asfalt Delimično da, šara je univerzalna. Niti je skroz za asfalt, niti za neki teži off road. To ti je ono, dođem kod tebe auto putem i asfaltom, a onda odemo do nekog sela ili brda makadamom ili nekim šumskim puteljcima. Naravno, nije za neko veće blato, njivu ili totalno nepristupačne terene. A ni enduro motor nije za takvu vožnju, znaš i sam. Zato si ti sebi pribavio onu Hondu i gume sa kramponima enduro motor bas jeste za takvu voznju samo KLE nije enduro motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Maj 28, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan KLE je sportski motor sa krizom identiteta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ovo su gume za asfalt Delimično da, šara je univerzalna. Niti je skroz za asfalt, niti za neki teži off road. To ti je ono, dođem kod tebe auto putem i asfaltom, a onda odemo do nekog sela ili brda makadamom ili nekim šumskim puteljcima. Naravno, nije za neko veće blato, njivu ili totalno nepristupačne terene. A ni enduro motor nije za takvu vožnju, znaš i sam. Zato si ti sebi pribavio onu Hondu i gume sa kramponima enduro motor bas jeste za takvu voznju samo KLE nije enduro motor Da da, u pravu si, KLE je bicikl sa motorom i ni blizu endura. Neko je greškom stavio enduro gume na njega, a ja odmah skinuo i sad ih prodajem. Šta ćeš, mnogi nemaju pojma o motorima, a čuli tamo nešto, pa ajd i oni da nešto nabudže, da ne ispadnu glupi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pise i na tarabi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA !!! 50 evra za obe ! Posle ove ponude neću više da spuštam cenu, neka ostanu meni, zlu ne trebalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...