Gremlin 24 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam pre neki dan u Guevari SPOOL pantalone, ali posto sam ja malo vise rastao u sirinu, a nesto manje u duzinu ;D trebala bi mi mala prepravka - skracenje pantalona. Da li neko zna nekog ko radi prepravke moto odela (goretex) ili neki njemu slican materijal ? Unapred zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=5987.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je probiker lone skraćivala neka žena koja ima salon u ulici Janka Lisjaka (paralelna sa Vojislava Ilića a ima i putokaz na ulici) za neke smešne pare 150-200 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kad niste u merama...kao ja-maneken! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manekena ima raznih....Jel za jegnjetinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...