Dane Deda 2712 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E nek si ti nama zadovoljan Vule. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dane, ti si pravi Superheroj, Robin Hood danasnjice! A ti Vule, valjda si nesto naucio od Dede? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 46 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, jesam... Deda sve sto je radio mi je lepo objasnjavao, sta, kako, zasto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 14, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javio se Vule, i sutra dolazi kod mene u garazu da pokusamo resiti problem. Sta cu mozda ga i usvojim. Branko pivo cemo piti ti i ja jos sto godina. Tako smo se dogovorili. Aj da popijemo koje u subotu u Indjiji,ako ne ides za Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra Branko idemo svi za Sarajevo, tako da ce pivo sacekati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...