Jump to content

Moto Zajednica

slanci 17.05.2012 povredjen vozac motora i putnici kombija

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Hvala ti druze sto si sa nama podelio istinitu informaciju da forumasi vise ne nagadjaju sta se stvarno desilo.

Uzmi dobrog advokata i bori se na sudu, ocigledno da si ti (mozda) kriv samo zbog malog prelaska u susednu traku, sve ostalo ce se tek videti...

Sto pre da se oporavis i izvestavaj nas o svim novim momentima. Pozdrav 1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 375 postova

Hvala ti druze sto si sa nama podelio istinitu informaciju da forumasi vise ne nagadjaju sta se stvarno desilo.

Uzmi dobrog advokata i bori se na sudu, ocigledno da si ti (mozda) kriv samo zbog malog prelaska u susednu traku, sve ostalo ce se tek videti...

Sto pre da se oporavis i izvestavaj nas o svim novim momentima. Pozdrav 1zdravo.gif

Takodje i ja ti zelim brz oporavak! Sta si imao od opreme na sebi cisto me zanima?

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Zelim ti brz i uspesan oporavak i da ovo ostalo isteras na sudu u svoju korist!

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Vala svasta se nagadjalo i ovde i na drugim mestima.

Bitno da se ti oporavljas :zdravo:

Izvestavaj o presudi.

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Druže moj, drago mi je da si koliko toliko dobro! Moram da ti odmah kažem da od suda nema neke vajde, iz ličnog iskustva! Od 2007. sam na sudu za nadoknadu štete i do danas nije gotov spor, a kažu da neće ni do kraja sledeće godine... Nemoj previše da se nadaš u naš pravosudni sistem!

• Drug član, 1101 postova

Prvo,pozdrav Heinzu i brz oporavak.

A drugo,sada mi nije jasno. Trazi se neko "dranje na sudu". Ali ko koga treba da dere? Ako vozilo pretice drugo vozilo preko pune a preticano vozilo naglom promenom pravca izazove sudar sa vozilom koje ga pretice,ko je kriv? Imali smo diskusiju u vezi toga gde je vozilo koje pretice bilo motor a preticano automobil i utvrdili smo da je za sudar kriv automobil a motor je kriv za krsenje saobracajnih propisa.

Ako to prenesemo na ovaj slucaj,gde je kolega presekao krivinu i presao na suprotnu traku i tamo izazvao sudar sa kombijem koji je mozda i bio osvetljen,ko je kriv? I ko bi tu nagrabusio na eventualnom sudjenju? I ko bi bio "odran" u tom slucaju?

• Podržavam 1

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

a ipak da majstor bez vozačke nije smeo ni da bude na mestu vozača, pa još poluosvetljen pa još i deca...pa blato u traci,ne bi bilo ni ove teme.drame.

• Drug član, 1101 postova

Pa da...ima mesta za kaznjavanje baje u kombiju. Ali ovde je bitno ko je kriv za sam udes. Taj ce vise i da nadrlja.

Ja ne kazem da je kolega presao u drugu traku iz obesti...sigurno da je imao jak razlog. Ali to ne menja stvar na sudu...ili menja?

• U prolazu, 2 postova

Nista znacajno nisam imao od opreme, bez protektora, cizama, rukavica i sl. Imao sam samo kacigu, koja me spasila neuro-estetske hirurgije.....kad se vozim po gradu ili idem na malo duze destinacije, onda stavljam sve sto treba: podkapa, kaciga, rukavice, pojas i sl. a ovo mi se desilo na voznji od 2km....

Inace Nemci su radili neke studije o saobracajnim nezgodama i dosli su do zakljucka da se najveci broj saobracajki desava na kratkim i dobro znanim relacijama....To ti je ono: koji moj da stavljam kacigu kad idem samo 250m do npr. pekare....e tu se ljudi zeznu.....

Tako da momci - PAMET NA GLAVU.....

Pozdrav svima....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja