OverLord 328 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, Brki je predlozio, a ja odvozao prvi deo rute. Pa da krenem sa predstavljanjem Dakle, vozi se asfaltom od Kraljeva prema Gocu, put je krivudav pa tako i interesantan. Na 18tom kilometru skrecemo desno prema Meljanickom bazenu. Tim putem se penjemo na Stolove. Podloga uglavnom kamenita, od delova sa sitnim do delova gde je kamenje bas krupno, a takodje ima odrona, tako da na ovoj deonici treba biti veoma oprezan i lagano sa gasom. Takodje treba izbegavati voznju po sredini puta gde ima trave, jer se u njoj moze sakriti veliki kamen. Na 31vom kilometru nailazimo na racvanje puta, tu idemo desno. Od kamenja sam napravio putokaz koji stoji uz desnu ivicu na putu kojim idemo (ne garantujem da ce je biti u subotu ). Odatle fino utabanim putem idemo nize nekih kilometar i dolazimo do Djipandinog spomenika (junak iz Prvog srpskog ustanka), a tu je i raskrsnica na kojoj cemo ici levo, ali tek posle pauze na vidikovcu koji je 500m odatle na putu desno. Dakle, idemo desno i dolazimo do vidikovca sa koga se vidi Kraljevo i sira okolina. Nakon pauze idemo nazad do Djipandinog spomenika i nastavljamo gde smo stali. Ide se sumskim putem koji je interesantne konfiguracije. Na dosta krivina mogu se videti meni zanimljivi presuseni potoci koji prorade za vreme kisa i presecaju put. Nemoj da vas iznenadi ako i ovo ugledate... samo polako i bez panike Sutra sledi nastavak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ... :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 18, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari endurasi, aj bacite spisak ko sve ide, da vidim da li da se zajmim i da jurim slobodne dane posto mi i petak i subota padaju radni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4903 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au Nikola, pa ovo je bas prava izvidnica! Svaka cast na izvestaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alal' ti ćufte za izvidnicu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan čovek nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jun 18, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, jel ce to stvarno poceti u 9h ili ce da kasni, kao i obicno? Ja bih krenuo u subotu ujutru iz Beograda. Ne mogu u petak zbog posla. Ako ima jos neko ko krece u subotu, mozemo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Radujeme sto pocinju da duvaju neki novi vetrovi u zemlji srbiji.Moto skup a ulaz za motorase fri zvuci neverovatno.Vidimo se siguro u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako cemo da se prokuvamo u subotu , ali srecom tu je Ibar za ladjenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4903 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, jel ce to stvarno poceti u 9h ili ce da kasni, kao i obicno? Ja bih krenuo u subotu ujutru iz Beograda. Ne mogu u petak zbog posla. Ako ima jos neko ko krece u subotu, mozemo zajedno. Planirano je u 9.00 jer ima dosta da se vozi...jbg. mozda zakasni koji minut, ali trebalo bi da se stelujes na vreme. Dovoljno je da podjes u 6.30 iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4903 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Radujeme sto pocinju da duvaju neki novi vetrovi u zemlji srbiji.Moto skup a ulaz za motorase fri zvuci neverovatno.Vidimo se siguro u subotu Veruj mi da bi novac od ulaza neverovatno znacio za pokrivanje troskova organizacije (sto ce se u ovom slucaju raditi iz sanka, sva sreca pa nije kisa kao prosle godine), ali kako je konfiguracija terena takva da je vrlo tesko naplacivati ulaz pesacima, onda tek nema smisla naplacivati bikerima zbog kojih se prvenstveno i organizuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jun 18, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, jel ce to stvarno poceti u 9h ili ce da kasni, kao i obicno? Ja bih krenuo u subotu ujutru iz Beograda. Ne mogu u petak zbog posla. Ako ima jos neko ko krece u subotu, mozemo zajedno. Planirano je u 9.00 jer ima dosta da se vozi...jbg. mozda zakasni koji minut, ali trebalo bi da se stelujes na vreme. Dovoljno je da podjes u 6.30 iz Beograda. ok Gledam da ustanem sto kasnije mogu Najverovatnije se vidimo u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je duga trasa,zna li se nesto otprilike kad se zavrsava voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4903 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trasa je nesto preko 100km, a povratak je, u zavisnosti od toga koliko se zadrzimo, popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan drugari endurasi, aj bacite spisak ko sve ide, da vidim da li da se zajmim i da jurim slobodne dane posto mi i petak i subota padaju radni 1. Ruska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 18, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pao je neki dogovor, sto znaci dolazim i ja evo da nastavim ako bude potrebe za spiskom 1. Ruska 2. Pera-s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ruska 2.Pers-s 3.Djordjino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ruska 2.Pers-s 3.Djordjino Sad sam hteo da dodam,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ruska 2.Pers-s 3.Djordjino Sad sam hteo da dodam,hvala Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1.Ruska 2.Pers-s 3.Djordjino 4. SrdjanTT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Trasa je nesto preko 100km, a povratak je, u zavisnosti od toga koliko se zadrzimo, popodne. koliko je dug shank ,poshto nemam sokocalo pa da znam koliko krugova moram da predjem u toj vozznji??? :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4903 Napisano Jun 18, 2012 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na sanku se racuna beneficirano!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Na sanku se racuna beneficirano!!! pa posle ovoliko stazza i treba beneficija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore.. on je warning za šank.. majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da se potrudim da dođem. 1. Ruska 2. Pers-s 3. Djordjino 4. SrdjanTT 5. Ugac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...