Filip. 0 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zovem se Filip, iz Sremcice sam. Imam 17 godina. U fazi sam polaganja za A1 kategoriju. Vozim hondu nsr 125 cc. Vec dugo sam zainteresovan za ovaj forum i ucestvovao sam na mnogim humanitarnim akcijama i voznjama sa drugom (Dača.) Ovde sam da naucim nesto novo i nadam se da cemo se lepo druziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 16, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobrodošao, Filipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Maj 16, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan oho eto i tebe od sad zvanicno na forumu, dobro nam dosaooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Maj 17, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Welcome. Uvek se nasmejem, kao dva bandita sa Sicilije ste bili na jednom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Maj 17, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome. Uvek se nasmejem, kao dva bandita sa Sicilije ste bili na jednom motoru. ahahaah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 23, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Gde si Fićoni dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 23, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hej hej Cini mi se da se upoznasmo na Tashu! A, mozda i nismo! Kako god, dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BrankoBMW 1 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: BMW R45 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip. 0 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim dobrodoslicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...