Nile. 1467 Napisano Maj 14, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem vizir za tzr 125, samo da nije polomljen ili naprsnut, starost nije bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 15, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan znate li bar ko moze to da mi napravi? jer ne mogu nigde da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Care sta je vizir sa kasetom u repu??? Mislim da sem mene ima jos zbunjenih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 15, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Care sta je vizir sa kasetom u repu??? Mislim da sem mene ima jos zbunjenih??? model motora je sa kasetom u repu, a vizir ko vizir obican za tzr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da si u bg-u pa da ti preporucim coveka,na dusanovcu,mislim da se zove Ivan,radi sve vrste vizira za sve motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 16, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da si u bg-u pa da ti preporucim coveka,na dusanovcu,mislim da se zove Ivan,radi sve vrste vizira za sve motore... eh da sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oziroller 4 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Trenutno Novi Sad -posle ko to zna Motocikl: Bobber chopper Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem vizir za tzr 125, samo da nije polomljen ili naprsnut, starost nije bitna. za vizir nazovi 0612777668 Pedja pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 10, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze kupujem vizir za tzr 125, samo da nije polomljen ili naprsnut, starost nije bitna. za vizir nazovi 0612777668 Pedja pa da se dogovorimo zvao sam ali se niko ne javlja, probacu opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...