miketa 325 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Oće da padne, a nemože 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljno popodne, 15.Sep.2013. Ekipica... bez nekog raspolozenja za trening. Bitno je da smo se videli na pravom mestu. Misha, Popsy i MladeR Uros i Sinke... prgavi afrikanci Ali, Lorenco nije izdrzao Ako je ovo neki znak, onda neka tako ostane. Samo lagano majstore, jesen je pred nama! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A Hitman mi se u poslednje vreme navadio na Zelenka. Nista mi nije jasno! Onda mu MladeR posle pola sata, kao umesto mene, drekne - DOSTA!! A on ni pet - ni sest, nego sedam... Ote Mishi Sivi Kamion Narandzaste Boje ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf Rade svaka ti dala za ove slike... svestan nisi koliko mi je ovo falilo... :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Urke, prgavi afrikanac, je u fazi *zaljubljen sam i necu da je akam*. Jos uvek. Ali je zato Sinke izasao iz te faze. Posle ljubljena, sad je na redu peting. E, a onda je Hitman nesto rekao... ja nisam cuo o cemu se radi. Uglavnom, Sinke - prgavi afrikanac tu nesto nije dobro shvatio, i ... Msm, pazite sta pricate pred Sinketom! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan auf Rade svaka ti dala za ove slike... svestan nisi koliko mi je ovo falilo... :D Vidim ja da si ti zreo za makadam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah...top Rade...ko strip jbt....do 00 ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 16, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si reporter Rade, svaka cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan hahahhah Urose promenio si nick vidim, bilo vam "standardno smaranje" na Glini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nek vam je bog u pomoci u patikama i ovim turer cizmama. Ocigledno jos niste videli kako izgleda odvaljeno stopalo prilikom enduro voznje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ima ljudi na ovom forumu koji imaju "bledu" predstavu o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si Gavro milion posto! Opomena nikad dosta. Poluspontano smo se nasli gore samo da se vidimo na starom mestu, rekoh vec, bez namere da se trenira... al` kad si vec tu, jedan laganeze krug nece da skodi. A ovaj djavolak Mare, njemu jednocilindrasi dodju ko bicikle posle one njegove debeline i samo na fotkama izgleda da je on tu nesto kao tero`(ako uopste izgleda), a ustvari ni prasinu nije posteno digao. Znas, poceli smo i kafu da nosimo gore. Mnogo je lepse nego u betonskoj dzungli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi bzveze smo se okupili,skroz spontano...uros ,misa i ja bili na jagnjetini kod tome i nade pa produzili da rastresemo malo stomake na glindzi, hitman doso iz grada na svom papaki skuteru,a ostatak ekipe banuo na bleju...kakav kros i enduro i lomljenje nogu i ostalo...provozali se cisto da nas mine zelja...naravno da stoji to za opremu i kros cizme za inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A sta ti sad spontano, kad je bilo poluspontano?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 16, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sinke nemo` mi se nerviras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nekad je dovoljno da u patikama upalis na kurblu da ostanes bez pola noge, da se razumemo ja nisam taj koji ce da sernja o vozacima bez kaciga i slicno ali jedno se zna ENDURO SE I NE PALI BEZ CIZAMA,RUKAVICA, KACIGE, PANCIRA I STITNIKA ZA KOLENA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se buraz skroz,majke mi,a i vis da sam istanburao urednika za enduro sektor sto je vozio u adidas giljama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego oce neko sutra malo do Glindze posle 12h.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 17, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan hahahhah Urose promenio si nick vidim, bilo vam "standardno smaranje" na Glini Morao sam da odrzim obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kisa treba da padne tek posle 14h tako da bi trebalo da ima vremena za blejicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan nekad je dovoljno da u patikama upalis na kurblu da ostanes bez pola noge, da se razumemo ja nisam taj koji ce da sernja o vozacima bez kaciga i slicno ali jedno se zna ENDURO SE I NE PALI BEZ CIZAMA,RUKAVICA, KACIGE, PANCIRA I STITNIKA ZA KOLENA Ja onomad, u bermudama kreno, samo tetki da odnesem lek, kad u povratku ... . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar letos...i ja krenuo nesto da donesem od kuce na 500 metara samo sa kacigom i u atlet majci sa bermudama...zena mi sasece put i ja opalim direkt u auto...sam Bog me spasio da prodjem samo ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam zagolicam mastu.... Svratio malo sa kumom do glindze,bas kad je bog odlucio da se popisa po nama.... kliza glina ko led,tako da smo jos malo produbili rilne Probali posle i da ih operemo,on je nekako i uspeo xt a,al ja Africu tesko..morace detaljno da padne ovih dana.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 17, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti imas Touratech prednje opruge? Gde si nabavio i posto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...