zextreme 1283 Napisano Februar 7, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmi i nama koji kad te vec nisu uhvatili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Pozajmi i nama koji kad te vec nisu uhvatili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ko da je rođen u Glinari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Razmahala se gerijatrija danas! Ops, pardon, kako cika Karlo kaze - Senior Club. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, ludakuuu , pa gde ste vozili? Razmahala se gerijatrija danas! Ops, pardon, kako cika Karlo kaze - Senior Club. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu pred nosom - Titov Gaj. Znas ti Karla, nadje taj uvek neke stazice. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 15, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmahala se geJrijatrija danas! Ops, pardon, kako cika Karlo kaze - Senior Club. ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Razmahala se geJrijatrija danas! Ops, pardon, kako cika Karlo kaze - Senior Club. ... Ma daaaaaaa. Oš` da te podsetim na geJ varijantu valjevskog off-a za svaki dan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 15, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Misim mogli ste baš i da zovete.. nisam više tako mlad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Misim mogli ste baš i da zovete.. nisam više tako mlad Aj` sutra? Vreme je da se mrdnu malo guzice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Op op op polako krecu voznje i planovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 15, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ BusMan Bio sam danas u izvidnici do Pašne ravni i Vinčine vode. Jbg, još je veliki sneg gore, ali poredeći fotografije od prošle godine, više je nego izvesno da je sitno... Kolima sam došao do Kruške, što se nije moglo ni zamisliti da je zima ''normalna'' ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @ BusMan Bio sam danas u izvidnici do Pašne ravni i Vinčine vode. Jbg, još je veliki sneg gore, ali poredeći fotografije od prošle godine, više je nego izvesno da je sitno... Kolima sam došao do Kruške, što se nije moglo ni zamisliti da je zima ''normalna'' ... Ja sve `ocu da te pitam, al` sam stidljiv. Ako si pravi geJ, ti ces onda sutra do dodjes `vamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Februar 15, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, za sutra, računaj da nisam gay... Znam da sam te razočar'o. A, vol'o bih, nije da ne bih... (mis'im, da dođem... ) Postavi neku fotku. PS. Možda banem kolima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E da, bili smo Maryan i ja i do Glindze. Mislim, glupo je samo bod u gostima. Mora i kod kuce. U kecu i po travi moze da se vozi opusteno... ali dole u Ezbergu je situacija malo drugacija za one koji nemaju podugnut blatobran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 16, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Misim mogli ste baš i da zovete.. nisam više tako mlad Aj` sutra? Vreme je da se mrdnu malo guzice! Misliš danas? kod mene je baš blato..samo nivu zabole baš za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Misliš danas? kod mene je baš blato..samo nivu zabole baš za to Mislio sam, al` sad je to proslost. A bre sto je tisina! Jal` vozi neko negde/nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sljunkara , danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sljunkara , danas. Dominira zelena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih slika od danasnje voznje u Glindzi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Pucaj Busmane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posto nece niko sem Bobana da okaci neku fotkicu, ja cu da vas udavim sa zadovoljstvom s` jedno cetr`es komada. Klasika - Glindza Dvojica iz "Senior Club-a", i dva "Chicken Invaders-a". Imamo razlog za veselje. Rusic je danas debitovao na novoj/novoj spravici. Rekoh vec da ce vrlo uskoro KTM exc450 da postane oficijalno vozilo Glinare. I nemoj da mi je neko napisao: - mogli ste da zovete -. Zvali smo (preko medija)! Dakle, debitant. Zasto li se samo smeje?! Djura je tu samo kao brat, prijatelj,mentor... i nema ama bas nikakve veze sa Rusicevim izborom... Ima dugme, al` nije fora ... osim sto i on "slucajno" vozi exc450! Obrati paznju kakva je to picajzla 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih slika od danasnje voznje u Glindzi ? Pucaj Busmane ! Polako bre vi zeleni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, Ti si Kraaljjjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Proveo nas Djura precicom preko brda da sto manje trosimo cepove (zna covek kako treba) i eto nas u Glindzi sa predjenih 300 metara po asfaltu. Odmah da kazem, da sam vec na toj precici primetio da Rusicu jako godi nova spravica. Kao da je samo sa promenom odjednom tehnicki napredovao za bar tri nivoa. Ali on ne bi bio Rusic ako se vec na pocetku voznje ne bi uvalio u neka g*vna. Dobro, nisu bila bas, ali je bio uredno odlozen proslogodisnji kiseli kupus, a u kombinaciji sa blatom samo izgleda na gore pomenuto. Tu je Chika Senior Karlo da pripomogne I odeeeee Imate prevo samo jednom da pogadjate da li su Seniori prosli tom istom dzadom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...