sasa umag 11 Napisano Octobar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim drugo. ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%. nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive Jesi mudar otkad si postao urednik. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jebote postaćeš isti ko Yoman,sve neki smajliji kakve niko nema,vidi se da ste avanzovali (za vas sa drugog govornog područja turska reč za napredovanje op.a.) u isto vreme. Jel ste vi sad ispisnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim drugo. ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%. nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive Jesi mudar otkad si postao urednik. ;D tebe sam smatrao kao prvog koji je shvatio ovo sto sam napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio sam ja nego znaš da sam se rodio neozbiljan,a planiram takav da ostanem do daljnjeg. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...