IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI ZANIMA ME STA DA KUPIM 1000RR,ZX10????? ZANIMA ME KAKAV JE ZX? A KAKVA HONDA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI ZANIMA ME STA DA KUPIM 1000RR,ZX10????? ZANIMA ME KAKAV JE ZX? A KAKVA HONDA? Na ovo pitanje ces dobiti razne odgovora uglavno tipa "poredis babe i zabe" Ukratko to ti i ja kazem, mani se kawudze pogotovo desetke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pobrkao si lončiće ako nemaš pare za 1000 RR kupi K5,a na ostalo zaboravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI ZANIMA ME STA DA KUPIM 1000RR,ZX10????? ZANIMA ME KAKAV JE ZX? A KAKVA HONDA? iskljuci "caps lock"!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pobrkao si lončiće ako nemaš pare za 1000 RR kupi K5,a na ostalo zaboravi. Idem da se ubijem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razumem zasto se ljudi toliko opterecuju da li je nesto napisano velikim slovima,bezveze... zasto da se manem kawe zx10??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti je onda kupi,što pitaš druge kad vidim da si odlučio. A nemoj da je kupiš zato što je govno neopisano od motorai zato što nije ni za kurac jebo je ko je napravio. Taj motor sam sebi slomije ram sa donje strane od vrata vile do ploče koja drži motor (ja ih znam jedno 5 varenih),na svakom spuštanju sa točka hoće da izbije korman iz ruku,troši ko kamion itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razumem zasto se ljudi toliko opterecuju da li je nesto napisano velikim slovima,bezveze... zasto da se manem kawe zx10??? Zato sto velika slova na netu znace kao da vices, a to nije lepo, sto sam ti preko PP objasnio. Desetka ima gomilu problema dosta je o tome vec pisalo na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 23, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ali 10-ka iz '04 je jedan od nabrutalnijih motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan , neznaci i najbolji , najkvalitetniji, najbrzi itd. Istina je da su svi test vozaci opisivali sa ushicenjem brutalnu snagu desetke , ali stoperice su pokazivale nesto drugacije stanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Što ne znači da je dobar i kvalitetan nego poluproizvod sa dosta konja i nikakvom kontrolom. Meni takav paket ne odgovara,a da ti kažem iskreno naobilazio sam ih se po putu,e sad možda im fale muda ili znaš kako je jak motor pa plaši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan svi kude zx10,verujem da ima razloga za to. tako da cu ja sebi opet da vodem RR u garazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ZX 10 definitivno ima mnogo problema od felne, rama do agregata. Šteta, meni se mnogo sviđao, najlepši mi je , naj brutalniji, ubrzava tako da taj osećaj ne možeš imati ni na jednom motoru. Stoga, mislim da ti je bolji izbor CBR 1000, a mnogo, mnogo bolji Suzuki 1000 K5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Znao sam da cu procitati svkakve ogovore. Glupo je porediti 10-ku pa jos sa HONDOM, sa suzukijem jos ajde nekako, ali meni licno bilo koju marku da stavite pored honda uvek cu reci HONDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem RR je RR,nisam vozio 1000rr mada ne sumljam u hondu,svi lupaju da je spora... mada ja vidim da se na uporednim testovima drzi i sa k5,zx10,r1.. Vozim r1 ali u srcu mi je honda,ali me je pojavom zx10 odusevio,ali kazu da je prepun snage... Mada ja svima kazem da i honda ima 172konja,sto uopste nije za zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti koji su pronašli da je 1000 RR slaba uglavnom nemaju ni za točak od Honde,a svi koji misle da su brži nek probaju. Seru pa se mažu ide Honda kao metak nego je poslušna a ove ostale kante kad počnu da se ritaju misliš da oće da te ubiju. NIje merodavan filing nego štoperica i upotrebljivost,pogotovu što niko od nas nije trkač i ne vozimo se po stazi nogo po ulici. Mante se testova stranih novinara bivših trkača koji teraju po stazi,pa i oni su svi rekli da je Honda najupotrebljivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan , neznaci i najbolji , najkvalitetniji, najbrzi itd. Istina je da su svi test vozaci opisivali sa ushicenjem brutalnu snagu desetke , ali stoperice su pokazivale nesto drugacije stanje. Kako na kojoj stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Urke je u pravu. a sad mi reci Urke jer ima velike razlike u snazi izmedju modela 2004-2005,i onog novijeg modela iz 2006? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan motori su generalno isti,malo je prgavija ova moja,i nešto više obrtaja vrti,mada generalno nema neke strašne razlike sve to ide ko nevreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Octobar 23, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je tisuca, nema sta. Mada, realno je jako malo vozaca koji mogu da postignu koliko taj RR moze. Meni je i mojih 135 konja i vise nego dovoljno da se pojurim i sa tim RR-ovima, jel tako Urke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan O tome pričam a i ti nemoj da potcenjuješ svoj motor kada ga ni mi ne potcenjujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Octobar 23, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan O tome pričam a i ti nemoj da potcenjuješ svoj motor kada ga ni mi ne potcenjujemo. Ne potcenjujem, pu pu daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 23, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim drugo. ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%. nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan puno je onih sto rade testove "po papiru",a praksa je nesto sasvim drugo. ne volim one sto pricaju o necemu sto nisu probali.i ja volim EROVE i vozio sam ih ali sam ipak shvatio da ti silni konji po nasim cestama nisu nimalo bitni jer cesta nije pista.necu ulaziti u to kako se koji vozi na zadnjem jer me to nimalo ne interesira.osim toga niti jedan R se nemoze na cesti iskoristiti 100%. nije da branim Hondu ili neki drugi model nego se takve usporedbe rade na pisti a nijanse su za nas smrtnike zanemarive Jesi mudar otkad si postao urednik. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan O tome pričam a i ti nemoj da potcenjuješ svoj motor kada ga ni mi ne potcenjujemo. Ne potcenjujem, pu pu daleko bilo Taj motor koji ti imaš je ipak jedan od najskupljih i najkvalitetnijih Hondinih proizvoda i jako sam se ložio na njega,ali u tim vremenima nisam imao para da ga kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...