Boxi87 151 Napisano Maj 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Bet&Win 250 2005 god ,15000 km presao. BG table, registrovan do 27.09.2012 vodi se na moje ime. Uz njega dajem kofer,originalni nosac kofera,ciradu,rezervni pogonski kais (skoro nov) dva kljuca. Akumulator zamenjen prosle godine na prolece, pre dva meseca zamenjen antifriz,ulje u kocnicama i ulje u prenosu. Treba da se zamene gume posto su fabricke i stare su,mogu da se voze ali su za menjanje.Osvetljenje na instrument tabli gubi kontak,nekad radi a nekad ne i pokazivac spoljne temperature ne radi (greska majmuna u KDMu koja ce nadam se biti ispravljena)Motor je perfektan, plastike imaju par ogrebotina ali nista strasno... Cena 1050e Moze zamena za 4t skuter 125ccm (bez kineza,prednost liberty ili kymco) plus doplata od minimum 450e ili ako se neko bavi ugradnjom plina u kola pa da mi ugradi plin u auto plus doplata,moguc svaki dogovor... Evo nesto vise o skuteru http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61535-kymco-bet-win-250/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 151 Napisano Jun 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam resio plin u kolima odustajem od opcije plin plus doplata. Prodajem skuter i dalje ili menjam za endura do 650ccm uz moju doplatu... Kawa KLE500 bi mi legla ko budalli samar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odličan skuter, uzeli takav Ninjau-i tokom zime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 151 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ga uzeli za pare ili zamena? Posto me zovu jako cesto i raspituju se,ali niko ali bas niko nema pare, sve neke zamene i to ne samo za motore nego nude i frzidere plazma tv i slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ga uzeli za pare ili zamena? Posto me zovu jako cesto i raspituju se,ali niko ali bas niko nema pare, sve neke zamene i to ne samo za motore nego nude i frzidere plazma tv i slicno... solarno (keš na ruke) u evropskim novčanicama polako, naleteće i tebi normallan kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 151 Napisano Jul 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Udarila kriza nije nam dobro... Cena dole 950e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 151 Napisano Jul 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...