tarket 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moja zena 18 500 sa nasom hondom NTV 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Godine 2008 : 25-26.000 km Ove godine: 13,5 m (po garaži gore dole) hihihihi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 7, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Od maja do decembra 2008. oko 7500km. Od nove godine do danas 250km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 7, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine oko 300km sa skuterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 7, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Do sada - 2009 - oko 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ove oko 300... A prosle oko 8000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Od nove godine negde oko 1500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 7, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 2009 godina oko 6000 km . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan 2009 godina oko 6000 km . Ima li ko jaci na forumu?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih Sakija!On te je presisao jos u prvoj polovini januara! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 8, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih Sakija!On te je presisao jos u prvoj polovini januara! ;D ma off road se ne racuna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 8, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja samo 3000 :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga ,neko mora i da radi Od 2009 do sad Mozda nekih bednih 500tinak km i to daj boze,ali ima se planu svasta nesto ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 9, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Malo je to komandante !!! ;D ;D ;D pa ja sa skejtbordom skoro 3000 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 9, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Malo je to komandante !!! ;D ;D ;D pa ja sa skejtbordom skoro 3000 ;D Pih bre El Papagal ... pa ja imam bre malo vishe od 2000km od pochetka ove godine... Ti MORASH imati vishe od mene ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Malo je to komandante !!! ;D ;D ;D pa ja sa skejtbordom skoro 3000 ;D Pih bre El Papagal ... pa ja imam bre malo vishe od 2000km od pochetka ove godine... Ti MORASH imati vishe od mene ;D ;D ;D Mora malo da se i radi (da se nahrani ORANZ ZVERKA) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Pih bre El Papagal A sto se tice gore navedenog" EL Papagal",Pa morao sam da razmisljam o boji koja se vidi na daljinu! U suprotnom me nikad ne bih VIDELA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 11, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao 6km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pitam Mikku ,tih 3000 je sa krugvima oko SLAVIJE ili bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 11, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od Nove Godine 2000km. Pih bre El Papagal A sto se tice gore navedenog" EL Papagal",Pa morao sam da razmisljam o boji koja se vidi na daljinu! U suprotnom me nikad ne bih VIDELA ! Ovo je bilo nisko ;D ;D ;D Al ja tebe i dalje volim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0,2 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 14, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 100 km :'( Al cim se vreme prolepsa pasce neka kruzna tura oko Srbije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 60km, od juce... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...