unas 786 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan ... i je`l neko bio? Unas, kakako misliš jel' neko bio? Koncert je 12. jula, a mi svi ostali još uvek krckamo junske dane za vožnju... Uff, pardon, promace mi datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 29, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da polako pocnemo da preciziramo dogovor oko putovanja. Sto se mene tice ja idem sigurno vec sam sa mojo redakcijom dogovorio par reportaza iz Slovenije. Bitno je da za pocetak vidimo koliko nas ide pa da krenemo sa daljim dogovorima. Pozdrav svima od Arsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kupio danas u Metrou sator i vrecu, nisu vrhunski ali za noc i dve vise nego dobri! , + Lasko = Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ajde postavljajte, tajming polaska i odlaska na koncert. Ja sam prilicno stisnut sto se tice vremena, mozda bi mi cak i varijanta odlaska 12, pa koncert, spavanje i povratak natrag,najvise odgovarala jer subota mi je radna. Ipak dajte neke smernice, pa ako se uklopim sa vama ok, a ako ne bar da Vas nadjem na samom koncertu ako uspem da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam neku konkretizaciju dogovora, takodje radim subotu tako da drustvo za povratak imas ali bih krenuo koji dan uoci koncerta, makar i 11. da napravim mali djir kroz Sloveniju ako uopste napravimo neku organizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...