Duxill 1276 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne enduro gume za KLE 500. 130/80-17 i 90/90-21. Prednost Metzeler Tourance, Anake i ContiEscape... Po mogucstvu u sto boljem stanju. Ponude na P.P. Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedne sto su mi dosle sa motorom pa sam ih menjao za nove...stoje u ostavi. Posalji mail i poslacu ti slike a ti reci cenu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 10, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedne sto su mi dosle sa motorom pa sam ih menjao za nove...stoje u ostavi. Posalji mail i poslacu ti slike a ti reci cenu ... imas P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne dogovorite imam ja Metzeler Enduro 4 u tim dimenzijama ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 14, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario Bridgestone BW501 DOT 1407, dubina šare 4mm, par za 30e. Hvala svima za ponude dobijene na P.M. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...